Rebecca Romijn újra férjhez megy

Vágólapra másolva!
A modellből lett színésznő megint házasodni készül. A Sliders című sorozat főhőse, Jerry O'Connell jegyezte el, és már családot is terveznek. Eközben Rebecca volt férje, John Stamos sem tétlenkedik, a most felgyógyult Sheryl Crow mellett keresi a boldogságot.
Vágólapra másolva!

Mintha csak egy szerelmes film forgatókönyvét olvasnánk, olyan színes a hollywoodi sztárok magánélete. Rebecca Romijn és John Stamos több éves házasság után váltak el tavaly márciusban, miközben Sheryl Crow éppen esküvőjére készült a hétszeres Tour de France bajnok Lance Armstronggal. 2006 elején aztán kétszeres tragédia is érte az énekesnőt, vőlegénye nem sokkal az esküvő előtt faképnél hagyta, és alig két héttel utána kiderült, hogy mellrákban szenved. Szerencsére azóta sikeresen felépült betegségéből, múlt héten már egy élő koncertet is adott. Ráadásul magánélete is rendeződni látszik, ugyanis Rebecca Romijn volt férje, John Stamos kezdett el udvarolni a popsztárnak.

Az ő románcuk ugyan még csak kibontakozóban van, de Stamos exneje már a családalapításon gondolkozik Jerry O'Connell jegygyűrűjével az ujján. Még pontosan nem tudni, hogy mikor kerül sor az esküvőre (az eljegyzést decemberben tartották), de a színésznő nemrég azt nyilatkozta, hogy szeretne még idén oltár elé állni.

A 33 éves exmodell azt is elárulta, hogy nagyon vágyik már egy gyerekre is, szívesen szülne babát új szerelmének. "Könnybe lábad a szemem, ha egy terhes nőt látok, azt hiszem itt az ideje, hogy én is anyai örömök elé nézzek" - nyilatkozta Rebecca. "Jerry és én nagyon jól kijövünk egymással, úgy gondolom, remek apa lenne belőle. Mindig tele van energiával és életkedvvel, szerintem boldog családot alkotnánk."