Rebecca Romijn-Stamos elválik férjétől

Vágólapra másolva!
Hollywood egyik legszebb párja a szakítás mellett döntött. Több mint 5 évnyi házasság után az X-Men-filmek 31 éves sztárja, és a korábban a Bír-lak című tévésorozatban komédiázó John Stamos külön utakon folytatják - tudósította az E! Online.
Vágólapra másolva!

"A szakítás barátságos hangnemben zajlott, az érintettek pedig kérik a médiát, hogy tartsák tiszteletben magánéletüket ebben a nehéz időszakban. Nincs harmadik fél, nincs igazi ok, csupán annyi, hogy Rebecca és John különböző irányban szeretné folytatni életét." - nyilatkozta a színésznő sajtószóvivője.

A pár először 1994-ben találkozott az akkoriban még a Victoria's Secret fehérneműcég modellként dolgozó Rebecca egyik bemutatóján. Két hónappal később hozták össze az első randevút, amit különös módon Disneyland-ben töltöttek. Az esemény annyira meghatározóra sikerült, hogy később, az 1998-as esküvőjük után meg is vásárolták szuvenírnak a vidámpark bejáratánál található óriás-cégtáblát, potom 30 000 dollárért.

Míg Rebecca sikeres hollywoodi karrierjét egyengette (X-Men, Rollerball, Femme Fatale), addig John színházi pályafutását tartotta előtérben. A 40 éves színész olyan darabokban játszott a Broadway-en mint a Kabaré vagy a Nine. Az Egyesült Államok két ellentétes partjára sodort pár kapcsolatát kezdte megmérgezni a távolság.

"Körülbelül egy évvel ezelőtt elég nehéz időkön mentünk keresztül, túl sokat voltunk távol egymástól." - mondta John Stamos a People magazinnak tavaly decemberben. "Kötöttünk egy megállapodást, mely szerint több időt töltünk együtt." - tette hozzá.

A pár akkor vásárolt is egy farmot San Fernando Valley-ben, de munkájára hivatkozva John később egyre kevesebb időt töltött a nyugati parton.

Rebecca filmes karrierje töretlen, Amerikában a közeljövőben két filmjét is bemutatják: a The Punisher című képregényadaptációt és a Godsend című horrort, amelyben Robert De Niro és Greg Kinnear oldalán domborít a művésznő.