Angelina Indiát fogadja örökbe

Vágólapra másolva!
Angelina Jolie amerikai színésznő újabb örökbefogadásra készül: egy indiai kisbabát kíván magához venni.
Vágólapra másolva!

Angelina Jolie amerikai színésznő, és barátja, Brad Pitt, a Trója című film főszereplője újabb taggal kívánják bővíteni a családjukat: egy indiai kisgyereket örökbe szeretnének fogadni. "Brad és Angelina már minden szükséges jogi lépést megtettek, hogy magukhoz vehessenek egy indiai árvát. Azt remélik, hogy karácsonyra már haza is vihetik családjuk legújabb tagját" - mondta egy, magát megnevezni nem kívánó forrás.

"Azt még nem tudták eldönteni, hogy fiút vagy lányt fogadnak örökbe" - árulta el a pár egyik közeli ismerőse a Globe magazinnak. - "Brad inkább fiút szeretne, de Angelina azt mondta, lehet, hogy egy kislány lesz a választottjuk. Az biztos, hogy a gyerek nem lesz idősebb másfél évesnél, és abban is megegyeztek, hogy Indiának nevezik el, hogy megemlékezzenek a szülőföldjéről."

Az Oscar-díjas színésznő mindig is híres volt arról, hogy a szívén viseli a világ gyermekeinek sorsát: fiát, Maddoxot Kambodzsából fogadta örökbe 2002-ben, nagyobbik lányát, Zahara Marley-t pedig Etiópiából. "Szeretnék olyan családot, mint a szivárvány" - nyilatkozta korábban a színésznő. - "Szerintem ez a legcsodálatosabb dolog a világon, hogy így összekovácsolódnak a különböző vallású, különböző kulturákból származó gyerekek. Mélyen hiszek abban, hogy a gyerekeimet a világ különböző részén találom majd meg, és nem feltétlenül kell, hogy én legyek genetikai az anyjuk."

Jolie és Pitt jelenleg Indiában tartózkodnak, ahol egy amerikai újságíró, Daniel Pearl életéről szóló filmet forgatnak.

A pár tavaly január óta van együtt, idén májusban született meg első közös gyermekük, Shiloh Nouvel.