Jolie: elég a meztelenkedésből!

Vágólapra másolva!
Angelina Jolie amerikai színésznő úgy döntött: többet nem mutatja meg magát meztelen valójában a filmvásznon. Nem akarja ugyanis, hogy a gyerekei kínos helyzetbe kerüljenek emiatt.
Vágólapra másolva!

Angelina Jolie, Oscar-díjas amerikai színésznő úgy döntött, többet nem mutatja meg a meztelen testét a filmvásznon - a Tomb Raider főszereplőnője nem akarja ugyanis, hogy a gyerekei kínos helyzetekbe kerüljenek emiatt.

"Angelina híres volt arról, hogy korábban mindent bevállalt egy-egy film kedvéért, szerette megdöbbenteni az embereket" - mondta a színésznő egyik ismerőse a Daily Record magazinnak. - "De amióta gyerekei vannak, sokkal jobban meggondolja, hogy milyen szerepet vállal el. Egyszerűen nem akarja, hogy a gyerekeinek esetleg problémákkal kelljen szembenézniük amiatt, hogy az anyjuk meztelenkedett."

Jolie, aki az ötéves Maddox, a másfél éves Zahara és a hathónapos Shiloh anyja, korábban híres volt a tüzes szexjelenetekről, és arról, hogy egyáltalán nem fél megmutatni a testét.

Mostanában azonban inkább a jótékonysági akcióival kerül be a lapokba a színésznő. Legutóbb egy meglehetősen szenvedélyes hangú írásában támadta a fejlett országokat, amiért azok nem segítenek a menekülteknek. "Egyszerűen botrány, hogy egy ilyen gazdag világban, amelyben élünk, nem találnak módot arra, hogy megfelelően etessék a menekülteket. Egyszerűen hátat fordítunk nekik, ahelyett, hogy minden erőnkkel megpróbálnánk segíteni rajtuk" - írta Jolie, aki maga is több millió dollárt ajánlott fel különböző jótékonysági alapítványoknak.