Megjelentek Shilol Jolie-Pitt fotói

Vágólapra másolva!
Bár Tom Cruise rejtegeti a kislányát, Brad Pitt és Angelina Jolie büszkén mutatták meg a világnak az alig egyhetes Shiloh Nouvelt. A képekért kapott, csaknem négymillió dollárt jótékony célokra ajánlották fel.
Vágólapra másolva!

Megjelentek Hollywood egyik leghíresebb kisbabájának, Shiloh Nouvel Jolie-Pittnek a fényképei. A gyerek szülei, az amerikai színész, Brad Pitt és Oscar-díjas színésznő kedvese, Angelina Jolie büszkén mutatták meg a világnak az alig egyhetes kisbabát. A képekért kapott összeget, csaknem négymillió dollárt, jótékony célokra ajánlották fel. "Szeretnénk annyi emberrel megosztani az örömünket, amennyivel csak lehet" - nyilatkozta a döntésről Pitt - "A mi gyerekünk születése rengeteg más gyereknek segíthet, ezért ezt a pénzt kórházaknak és segélyszervezeteknek adományozzuk."

Forrás: People.com


Shiloh Nouvel május 27-én született Namíbiában, a legnagyobb titoktartás közepette. Angelina Jolie-nak már van két örökbefogadott gyermeke, a másfél éves, etióp származású Zahara, és a négyéves, Kambodzsában született Maddox (a színésznő mindkét gyermeke születési helyének földrajzi koordinátáit a vállára tetováltatta), akiket Brad Pitt is a nevére vett.

Forrás: People.com


Brad Pitt és Angelina Jolie tavaly találkoztak a Mr. és Mrs. Smith című film forgatásán. Hónapokkal később Brad Pitt elvált korábbi feleségétől, Jennifer Anistontól, és idén májusban hivatalossá vált a kapcsolatuk Jolie-val (bár korábban hosszú ideig tagadták, hogy egymásba szerettek volna). Annak ellenére, hogy három gyermeket nevelnek, a pár nem tervezi, hogy összeházasodik.

Forrás: People.com


Jolie és Pitt egy interjúban elárulták, hogy minél előbb újabb gyereket szeretnének örökbe fogadni. "Szeretnénk egy újabb kisfiút örökbe fogadni, hogy minél kiegyenlítettebbek legyenek az erőviszonyok a családunkban" - mondta el a Tomb Raider című film főszereplőnője. "Lehetőség szerint idősebb gyereket szeretnénk, meg akarjuk mutatni az embereknek, hogy nemcsak újszülötteket vagy kisbabákat érdemes örökbe fogadni."

Forrás: People.com


Jolie alig másfél hónap után vissza is tér a "szülési szabadságról", hamarosan ugyanis egy animációs filmben kölcsönzi a hangját egy harcművész tigrisnek. "A Cápamese című filmben már vállaltam hasonló feladatot, és nagyon élveztem. Ráadásul megint együtt dolgozhatok Jack Blackkel, akivel már a korábbi animációs filmekben is jó párost alkottunk" - mondta el a színésznő.