Sharon Osbourne hízni akar

Vágólapra másolva!
Sharon Osbourne angol tévés személyiség, Ozzy Osbourne zenész felesége úgy döntött, eltávolíttatja a gyomrából azt a műanyag gyűrűt, ami segített neki majdnem ötven kilót fogyni.
Vágólapra másolva!

Sharon Osbourne angol tévésztár, Ozzy Osbourne rockzenész felesége úgy döntött, hogy eltávolíttatja a gyomrából azt a műanyag gyűrűt, amelynek a segítségével évekkel ezelőtt majdnem ötven kilótól sikerült megszabadulnia. "Azt hiszem, itt az ideje annak, hogy szembenézzek a problémáimmal, és megváltoztassam a testsúlyomhoz való hozzáállásomat" - nyilatkozta az 54 éves Osbourne a People magazinnak. - "Már találtam is egy pszichoterapeutát, akinek a segítségével megoldhatom a gondjaimat."

Ozzy Osbourne felesége elmondta, azért döntött a beavatkozás mellett, mert egyszerűen képtelen betartani a gyomorgyűrűvel együtt járó szigorú diétát. "Az elmúlt évben jó néhány kilót felszedtem, annak ellenére, hogy a gyűrű miatt csak korlátozott az a mennyiségű ételt ehetek" - árulta el Sharon. - "De inkább kihányom a kaját, csak hogy még többet ehessek. Olyan vagyok, mint egy disznó. És persze korántsem azokat az egészséges kajákat eszem, mint amelyeket előírtak: helyette csokit, fagylaltot, meg gyorséttermi ételeket eszem."

"Azt hiszem, be van építve egy önmegsemmisítő gomb a testembe" - mondta Osbourne az interjúban. - "Azért fordulok egy szakemberhez, hogy a lelkemben találjam meg a megoldást a gondokra."