Sharon Osbourne részegen vezette műsorát

Vágólapra másolva!
Sharon Osbourne, Ozzy Osbourne rockzenész felesége mindenkit megdöbbentett azzal, hogy részegen jelent meg egy televíziós műsora felvételén. Sharon a születésnapjára kente a fiaskót.
Vágólapra másolva!

A valóságshow-hősnő Sharon Osbourne, Ozzy Osbourne rockzenész felesége mindenkit meglepett a televíziós műsora felvételén: ugyanis alaposan becsiccsentve jelent meg. "Sharon képtelen volt megőrizni az egyensúlyát, folyamatosan dülöngélt és vihorászott" - mondta az egyik szemtanú. - "Ráadásul rengeteget káromkodott, és folyton bakizott a felvétel közben."

"Sajnálom, ha esetleg elrontottam az estéjüket" - mondta később Osbourne. - "De most volt a születésnapom, és egyszerűen meg kellett ünnepelnem."

Az egyik zenei csatornán futó valóságshow főszereplőnője ennél többet nem mondott az esetről, az újságíróknak sem volt hajlandó nyilatkozni. Inkább arról az új műsorötletéről beszélt, amit mihamarabb szeretne megvalósítani. "Egyre jobban érzem magam a kamerák előtt, ezért egy új műsort is szeretnék készíteni" - mondta Sharon Osbourne. - "Egy randizós műsort készítenék, ahol olyan embereknek segítek megtalálni a szerelmet, akik már minden reményüket elveszítették. Úgyhogy ha valaki magányosnak érzi magát, és szeretne párt találni, csak írjon!"