Brad Pitt és Angelina Jolie összeházasodnak

Vágólapra másolva!
A Star magazin értesülései szerint - bár még ki sem mondták hivatalosan Brad Pitt és Jennifer Aniston válását - a színész már elhatározta, hogy jövő év elején összeházasodik új kedvesével, Angelina Jolie-val.
Vágólapra másolva!

A magazin szerint Pitt egyik legjobb barátja, George Clooney értesült először a nagy hírről, és ennek oka többek közt az volt, hogy Brad a Comói-tónál lévő házát is kölcsönkérte, ugyanis itt szeretné majd megtartani az esküvőt. Az időpont még nem tisztázott, de Brad szerint a jövő év eleje, amikor Kanadában befejezi a Jesse James meggyilkolása című filmjét, pont ideális lenne.

Forrás: Red Dot

Az új amerikai álompárnak már közös viaszszobra van a londoni Madame Tussaud-panoptikumban



George Clooney - aki már többször kölcsönadta házát az ifjú párnak - természetesen azonnal beleegyezett az ötletbe, mert számára csak egy fontos, hogy barátját boldognak tudja. "Bár Angelinát még nem ismertem eddig, csak néhányszor találkoztam vele, nagyon szép és intelligens nőnek tartom. Nekem csak az a fontos, hogy a barátom boldog legyen" - nyilatkozta korábban egy divatmagazinnak a nemrégiben facérrá lett színész.

A házasság gondolata tehát betört Brad Pitt és Angelina Jolie életébe, de sietnük kell, ha a következő negyedévben mindent elő akarnak készíteni, például egy eljegyzési vacsorát is tartaniuk kell a közeljövőben, mert bár már együtt élnek, Brad Pitt szülei még csak a filmvászonról ismerik fiuk új választottját.