Angelina Jolie megtörte a csendet

Vágólapra másolva!
Gyakorlatilag azóta, hogy összeköltözött Brad Pitt-tel, a Tomb Raider sztárja egyáltalán nem beszélt a nyilvánosság előtt kapcsolatáról. Hosszú hónapok után most végre elmesélte, milyen is a szerelmi élete és mit vár a jövőtől.
Vágólapra másolva!

Végre maga a színésznő állt a nyilvánosság elé, és nem az újságírók találgattak, hogy merre is tart Hollywood kalandos életű sztár-párjának élete. A bulvársajtó még sosem csinált ennyiszer bolondot magából, mint az utóbbi néhány hónapban. Gondoljunk csak az olaszországi kamu-esküvőre, vagy az Angelina terhessége körüli találgatásokra. Ezek után nem csoda, hogy a színésznő végre vette a fáradságot, és az NBC egyik műsorában elmondta, mit is gondol erről az egész helyzetről.

"Még most is nagyon furcsának találom, hogy ennyit kémkednek utánunk" - mondta a 30 éves színésznő. "Nem véletlen, hogy nem szoktunk a nyilvánosság előtt beszélni kapcsolatunkról. Az a helyzet, hogy otthon sem beszélünk erről. Ezt nem terveztük, ez a szerelem csak úgy jött. Mindenki élte az életét, egyszer csak történt valami, és mire feleszméltünk, már egy család voltunk. De ha mi még sosem ültünk le megbeszélni az, hogy mi is van közöttünk, akkor miért beszélnénk erről másoknak?"

A színésznő egyébként éppen Afrikában tartózkodik, mert ott szeretné világra hozni gyermekét. "Már több lap is megírta, hogy a jövő héten fogok szülni, ezt sem tudom, honnan vették, hiszen még a nyolcadik hónapban sem vagyok benne. Persze bármi megeshet, de nem értem, hogy a sajtó miért közöl minden feltevést kész tényként. Azt is tudjuk, hogy milyen nemű lesz a baba, de nem árulom el, találgassanak csak" - tette hozzá Angelina.

Mindeközben a People magazin most megjelenő számának címlapján a Tomb Raider sztárja mosolyog ránk, mivel Angelina a világ legszebb embere címet nyerte el az újság legutóbbi szavazásán. Már negyedik alkalommal kerül fel a lista élmezőnyébe a színésznő, de ez az első alkalom, hogy a címlapra is kikerült. A magazin Brad Pittről sem feledkezett meg, sőt, ők közösen nyerték el a "legszebb család" különdíjat. A legszemrevalóbb hírességek közé még olyan nevek kerültek, mint Halle Berry, Julia Roberts, George Clooney, Scarlett Johansson, Kirstie Alley vagy Ryan Seacrest (aki állítólag Teri Hatchernek új pasija).