Pitték esküvője a messzi távolban

Vágólapra másolva!
Brad Pitt kijelentette: csak akkor áll oltár elé Angelina Jolie-val, ha minden házasodni akaró párt elismernek az USA-ban hivatalosan. A híresztelések ellenére, úgy tűnik, a színészek frigye még várat magára.
Vágólapra másolva!

Brad Pitt színész egy nemrég adott interjúban úgy nyilatkozott az Esquire magazinnak az Angelina Jolie amerikai színésznővel a levegőben lévő házassági terveiről: "Angie és én akkor házasodunk össze, amikor bárki, aki össze kívánja kötni az életét a kedvesével, törvényesen megteheti ezt az Egyesült Államokban." Bár korábban már rengeteg pletyka keringett arról, hogy Pitt és Jolie összeházasodtak, a pár eddig folyamatosan cáfolta ezeket a híreket, és azt állították, soha nem akarják hivatalosan is összekötni az életüket.

A Trója című film főszereplője, a 42 éves Brad Pitt többek között arról is beszélt az interjúban, hogy nem tudná elképzelni az életét a gyerekei nélkül. "Igaz, hogy csak Shiloh a vér szerinti lányom, de a másik két gyerekemet, Maddoxot és Zaharát is legalább ugyanannyira szeretem" - mondta Pitt, majd hozzátette: - "Mindhárman ugyanolyan fontos helyet foglalnak el a szívemben. Ha bárki az örökbefogadáson töri a fejét, annak csak azt tudom tanácsolni, vágjon bele bátran."

Pitt azt is elmondta, hogy eléggé laza apukának tartja saját magát. "Egyáltalán nem vagyok szigorú velük, hagyom, hogy azt csináljanak, amit akarnak. Amíg nem ártanak vele másoknak, vagy nem veszélyeztetnek senkit, addig hagyom őket felfedezni. És mindent meg lehet velük beszélni. Szeretem, ahogy megpróbálnak meggyőzni az igazukról" - nyilatkozta Pitt.

Brad Pitt és 31 éves barátnője, Angelina Jolie a Mr. és Mrs. Smith című film forgatásán találkoztak, és azóta is együtt vannak, bár sokáig titkolták a kapcsolatukat. Pitt a nevére vette Jolie két örökbefogadott gyermekét, az ötéves kambodzsai születésű Maddoxot, és a másfél éves etióp származású Zaharát. Első közös gyermekük, Shiloh Nouvel idén májusban született.