Pitték gyereke a Tussaud múzeumban

Vágólapra másolva!
Shiloh Nouvel Jolie-Pitt lesz az első csecsemő, akit megformáznak viaszból - jelentette be a Madame Tussaud múzeum. A figura is "jótékonykodik" majd: minden olyan fotó árából, amely a báburól készül, egy dollár az Unicef számláját gazdagítja.
Vágólapra másolva!

Angelina Jolie Oscar-díjas színésznő és Brad Pitt amerikai színész két hónapos kislánya, Shiloh lesz az első csecsemő, akit viaszból is megformálnak, hogy kiállíthassák a sztárok között - jelentette be a viaszfiguráiról híres Madame Tussaud múzeum szóvivője. "Shiloh a világ leghíresebb kisbabája, és szerettük volna őt is bemutatni a közönségünknek" - nyilatkozta.

A tervek szerint a figura - amelyet a napokban mutatnak majd be - afrikai környezetben lesz látható, egy kis, fonott bölcsőben. "Igyekeztünk minél inkább megragadni Shiloh finom vonásait és az édesanyjától örökölt gyönyörű vonású száját. A róla készült fotókon is békésen alszik, úgyhogy mi is így szeretnénk őt bemutatni. A díszlet halványsárgára lesz festve, trópusi mintás függönyökkel" - mondta a szóvivő, majd hozzátette, hogy a Brad Pittről és Angelina Jolie-ról készült figurák is helyt kapnak majd a "gyerekszobában", ahogyan büszkén állnak a lányuk ágya felett. Arról nem esett szó, hogy Shiloh két örökbe fogadott testvére, a 18 hónapos Zahara és a négyéves Maddox miért nem szerepel a családi idillben.

A múzeum szóvivője azt is kijelentette, hogy szeretnék folytatni a jótékonykodást: "Shiloh első képei több millió dollárért keltek el, és a szülei is rengeteg pénzt adományoztak nemes célokra Namíbiában, ahol a gyerek született. Mi is szeretnénk folytatni ezt a hagyományt. Bármelyik látogatónk lefényképezkedhet a bábuval, mi pedig a kép árából egy dollárt az Unicef számlájára utalunk át."

Míg az egyik sztárgyerek mindenhol szerepel, a másikról még mindig semmi hír: Tom Cruise és Katie Holmes kislánya, Suri immár 100 napja "láthatatlan". Bár a sajtónak még nem sikerült lefényképeznie, a pár barátai állítólag már találkoztak vele: Leah Remini színésznő, Tom Cruise barátnője és szcientológus-társa áradozott a sajtónak arról, mennyire gyönyörű Suri. "Igazán csodálatos kisbaba, mindkettőjükre nagyon hasonlít. Tom és Katie pedig nagyszerű szülők" - mondta a színésznő, akinek nyilatkozata nem győzte meg a bulvársajtót arról, hogy Suri tényleg létezik.