Kylie Minogue kétszer is férjhez megy

Vágólapra másolva!
A következő hónapokban az ausztrál énekesnő kétszer is oltár elé áll vőlegényével. Ennek oka igen egyszerű: mindketten szerettek volna saját szülőföldjükön örök hűséget esküdni a másiknak, és mivel egyikük sem tudott lemondani vágyáról, úgy döntöttek, hogy megduplázzák az esküvőt.
Vágólapra másolva!

Most, hogy Kylie Minogue teljesen felépült betegségéből, nagy dolgokra készül idén. Először is szeretne férjhez menni Olivier Martinezhez, másodszor pedig ausztráliai turnéjának folytatását is tervezi. Még nem tudni ugyan, hogy mikor áll oltár elé az énekesnő, az már biztosnak látszik, hogy kétszer is kimondja majd a boldogító igent, mivel nem tudott megegyezni vőlegényével abban, hogy hol tartsák az esküvőt.

"Sokat beszélgettek arról már korábban is, hogy hol kerüljön sor a szertartásra" - árulta el az énekesnő egyik ismerőse a People magazinnak. "Mindketten saját szülőföldjükön szerettek volna oltár elé állni, mert sem Kylie, sem Olivier szülei nem fiatalok már, és nem nagyon képesek átutazni a fél világot. Kylie viszont egész betegsége alatt távol volt az otthonától, még karácsonykor sem engedték haza az orvosok, így mindenképpen Ausztráliában szeretett volna férjhez menni. Végül aztán abban egyeztek meg, hogy kétszer is megtartják az esküvőt, így mindenki jelen lehet - ha nem is egyszerre - a nagy napon."

Kylie ősszel is szülőföldjén lesz, novemberben ugyanis folytatja tavaly félbeszakadt turnéját. A Contactmusic.com értesülései szerint a melbourne-i Rod Laver Arena színpadán láthatják ismét majd hazai rajongói, az énekesnő már most lázasan készül a nagy visszatérésre. Azt még nem tudni, hogy addig mindkét esküvőre sok kerülhet-e, de a pár nagyon szeretne már hivatalosan is férj és feleség lenni.