Kylie Minogue naplót ír a küzdelméről

Vágólapra másolva!
Az ausztrál énekesnő bejelentette, hogy naplót ír betegségével való küzdelméről, mert úgy gondolja, hogy sok hasonló sorsú nőnek adhat reményt egy ilyen könyv segítségével. Kylie reményei szerint jövőre már ismét visszatérhet a színpadra, de állapota még kérdésessé teszi ezt.
Vágólapra másolva!

Bár az orvosok szerint egyre nagyobb a remény arra, hogy Kylie jövő év tavaszára felépül, az ausztrál popsztár még mindig nagyon gyenge, és ijesztően sovány. Nagyon sok pihenésre van szüksége, de az énekesnő mégsem szeretné tétlenül tölteni az időt, azt tervezi, hogy emlékiratokat készít idén tavasszal diagnosztizált betegségéről, amelyet később könyv formájában adna ki. Kylie úgy gondolja, hogy ezzel magának is segíthet, hiszen könnyebben feldolgozza ezt a szörnyű időszakot, ha kiírja magából gondolatait és érzéseit, de elsősorban azt szeretné, hogy reményt adhasson a hasonló sorsú nőknek szerte a világon.

Forrás: MTI

Kylie Minogue egy melbourne-i gyermekkórházban: ez volt az énekesnő első megjelenése a nyilvánosság előtt a műtét után



Kylie Minogue szóvivője szerint a popsztár már el is kezdett dolgozni a naplón, amely a mellrákkal való küzdelmét meséli el, kegyetlen őszinteséggel. "Kylie tudja, hogy nagyon nehéz témát feszeget, ezért igyekszik sok pozitív gondolattal is megtölteni írását, amely neki is segített a legnehezebb pillanatokban" - mondta az énekesnő szóvivője. "Azonban üzenetének lényege mégis az, hogy a rák bárkire lecsaphat, nem számít, hogy gazdag vagy szegény, híres vagy nem. Azt reméli, hogy saját története azoknak adhat erőt, akikkel senki nem foglalkozik, pedig ugyanolyan nehézségeken mennek keresztül, mint ő. Megdöbbentő és mély vallomás lesz ez a napló, amely jövőre jelenik meg."