Avril Lavigne új külsőt vetett be

Vágólapra másolva!
A lázadó, szakadt punklány, Avril Lavigne már többször is hangoztatta, hogy vége a tinikorszaknak, és "új nőként" néz új kihívások elé. Hollywoodot szemelte ki.
Vágólapra másolva!

Sok problémát kavart a menedzsmentjének Avril Lavigne énekesnő, aki már egy éve könyörgött azért, hogy végre maga mögött hagyhassa a punk-imázst, amiből szerinte kinőtt. A félelem a változtatástól persze jogos volt, hiszen Lavigne közönsége pont a rock-tinisztár design-t szerette meg, és a menedzsment tartott attól, hogy a gondosan felépített kép összetörik, ha az énekesnő nőies és szexis cuccokban jelenik meg a nyilvánosság előtt.

Avril azonban hajthatatlan volt: "Szerettem a punk stílust, de az 17 éves koromban volt" - mondta. - "Most már 21 vagyok, felnőttem. Nőként pedig szeretném nőnek érezni magam - ilyen egyszerű." Lavigne valóban komoly átalakuláson ment át a közelmúltban: eltűnt a vastagon feketére húzott szem, a csapzott, sokszínű haj - helyette egy szőke, szolidan sminkelt szépség lépett a közönség elé.

A nagy átváltozás nyilván nem hátsó szándék nélküli: az énekesnő ugyanis a rockzenével is végzett, és a jövőben Hollywoodban akar érvényesülni színésznőként. "Ez egy olyan feladat, amely mindig is vonzott" - nyilatkozta a Sun magazinnak. - "Szeretnék komoly filmes munkákat kapni, úgy érzem eléggé felnőttem ahhoz, hogy komolyan vegyenek. A punk korszak gimiben még pont jó volt, de most már egészen más érdekel."