George Michael babazsúrt szervez Geri Halliwellnek

Vágólapra másolva!
A nemrég droghasználat miatt őrizetbe vett George Michael látványos jócselekedettel igyekszik szépíteni a róla kialakult képen, és egy babaváró partit szervez Geri Halliwell tiszteletére, akinek hamarosan megszületik az első gyermeke.
Vágólapra másolva!

Nem volt mindig ilyen jó a viszony az ex-Spice Girl és az énekes között: 1998-ban - amikor a brit "girl power" lánybanda feloszlott - jó barátságot kötöttek ugyan, de később George azzal vádolta meg a szólókarrierjét építgető Halliwellt, hogy az csak kihasználja őt. Ezek után a két popsztár hosszú ideig nem is beszélt egymással, ám mostanra a helyzet megváltozott. George-nak egyébként nem jön rosszul a látványos békülés, mivel a hírnevét eléggé megtépázta a drogbotrány, amelybe nemrég keveredett.

A marihuána birtoklásáért letartóztatott énekes az élettársával, Kenny Goss-szal együtt találta ki, hogy partit szerveznek Geri Halliwell tiszteletére, aki hamarosan anyai örömök elé néz. A bulira az összes spice girlt meghívják;Victoria Beckham már jelezte, hogy nem tud személyesen ott lenni az összejövetelen, ezért küldött egy hatalmas ajándékcsomagot Halliwellnek.

Geri egyik ismerőse lelkesen mesélte, hogy milyen nagy buli várható: "George és Kenny igazán kitesznek magukért, ez lesz az év legszebb babaváró partija. Mindenütt friss virág és lufik, látványos dekorációk és rengeteg kaja. Az egészet Kenny vezényli majd le, neki remek érzéke van ehhez. Geri anyukája, Anna Maria is ott lesz majd a bulin, és persze az összes közeli barát is tiszteletét teszi majd. Geri hamarosan anya lesz, és azt szeretnénk, ha ez egy emlékezetes pillanat lenne a számára."