Mobiljáték készül Paris Hiltonnal

Vágólapra másolva!
Manapság egyre nagyobb divat a játékiparban, hogy híresség arcával próbálnak eladni egy amúgy teljesen értéktelen darabot. Most ebbe a csapdába került Paris Hilton is, így a szőke botrányhős hamarosan saját játékszerünk lehet.
Vágólapra másolva!

Paris Hilton saját arcát és nevét adta a produkcióhoz, így ő maga teszteli, hiszen nem szeretne csalódást okozni rajongóinak. Mielőtt minden férfi kéjes mosollyal nyugtázná, hogy kedvenc Hilton lányuk megint valami interaktív meztelenkedős vállalkozásba fogott, le kell szögeznünk, hogy csalódni fognak, ha ilyesmit várnak. Paris már egyébként is túl van a meztelenkedős időszakon, a sok otthoni pornóvideó után most a filmipar berkein belül inkább Teréz anya szerepe felé kacsintgat.

Ennek megfelelően a nevével fémjelzett mobiljáték sem a "Fektesd meg Parist" koncepción alapul majd, de sokkal értelmesebb azért nem lesz. A játékosok egy virtuális Paris Hiltont kapnak majd, akit öltöztetni, gondozni kell (mint egy igazi kitartott virtuális szépséget), és feladatok is várnak majd ránk. Egyelőre többet nem árultak el a játék fejlesztői, a Gameloft munkatársai csak annyit mondtak, hogy a célcsoport a fiatal korosztály lesz, ez azért sokat elárul a tartalomról is. Mindemellett erősen kétséges, hogy Paris nevével egy logikai játékot lehetne eladni, maximum egy "Hogyan herdáljuk el apánk vagyonát?" stílusú menedzser-szimulátort tudnánk elképzelni.

Nem a laza erkölcsű örököslány az első híresség, aki arcát adja egy játékhoz, korábban már Vin Diesel, 50 Cent és Britney Spears is próbálkozott a játékiparban. Mindegyikük megbukott.