Bírósági végzés Paris Hilton ellen

Vágólapra másolva!
Bár Paris Hilton sok mindennek elmondható, csak veszélyesnek nem, volt barátja mégis a bírósághoz fordult, mert a milliomos szőkeség állítólag megfenyegette őt. Brian Quintana meg is nyerte a pert, így nem kell aggódnia többé a Hilton lány haragja miatt.
Vágólapra másolva!

Az ugyan nem derült ki, hogy miért fenyegette meg a 32 éves férfit Paris, Brian Quintana igencsak meggyőző lehetett a bíróságon. Az ítélet szerint ugyanis legalább százméteres távolságot kell tartania a milliomos botrányhősnőnek volt barátjától. A kivételt csupán azok a partik képezik, ahová mindketten járnak, ilyenkor csak tíz méter az ajánlott távolság.

Külön érdekes, hogy Paris következő szerelme (akivel persze azóta már szakított), Sztavrosz Niarkhosz, éppen Brian Quintana egyik jó barátja volt. Állítólag az után mérgesedett el a viszony kettejük között, miután a szőke szépség összeszűrte a levet a görög milliomossal. Brian ezen eleinte kiakadt, és állítólag egy veszekedés alkalmával fenyegette meg őt Paris, de hogy pontosan mi történt, azt nem lehet tudni. Az mindenesetre elgondolkodtató, hogy mitől tud annyira megijedni egy férfi, hogy korlátozó végzést kérjen volt barátnőjével szemben.

Parist egyébként nem hatotta meg a dolog különösebben. Szóvivőjén keresztül csak annyit üzent, hogy boldog, ha nem kell Brian közelében lennie. A férfi tehát megnyugodhat, a veszedelmes Hilton lány egyelőre nem jelent fenyegetést békés életére.