Elkelt Pitt és Aniston közös álomháza

Vágólapra másolva!
Összesen 15 millió font értékben kelt el Brad Pitt és Jennifer Aniston volt háza. Ez az összeg kétszer annyi, mint amennyit évekkel ezelőtt ők fizettek érte. Ezzel házasságuk utolsó közös emléke is a múlté.
Vágólapra másolva!

Jennifer Aniston nemrég jelentette be, hogy végleg elköltözik Hollywoodból, mert elege van abból, hogy az élete még most is volt férje árnyékában telik. Brad Pitt ruháit egy használtruha-kereskedésnek adta, és mivel most volt házuk is elkelt, a színésznő már semmit nem hagy hátra, amikor Chicagóba költözik, hogy új életet kezdjen. Egyes hírek szerint Vince Vaughn oldalán.

Pitt és Aniston közös házának eladása egyébként nagyon jó üzletnek bizonyult, kétszer annyit fizetett érte egy magát megnevezni nem kívánó vevő, mint amennyit évekkel ezelőtt ért a kúria. Igaz, az elmúlt években több mint kétmillió fontot költöttek a felújításra, de még így is nagyon jó haszonnal adták tovább otthonukat. Ezzel házasságuk utolsó közös pontja is semmivé vált, és végre közös vagyonukon is osztozni tudtak.

Forrás: Red Dot

A volt közös otthon

A Sun magazin értesülése szerint a házaspár közös ügyeit az ügyvédek intézik, mert Jennifer és Brad már hosszú ideje nem beszéltek egymással. A színész igyekszik minden időt terhes kedvesével tölteni, a Jóbarátok sztárja pedig már Chicagóba készülődik, hogy végre mindent elfelejthessen.