Matthew Perry ismét randizgat

Vágólapra másolva!
A Bérgyilkos a szomszédom sztárja nehéz időszakon van túl. Miután tavaly szakított Rachel Dunn-nal, alkohol és gyógyszer problémái voltak, de egy sikeres elvonó után most szerelmi élete is javulni látszik, Piper Perabo, a Sakáltanya sztárja mellett.
Vágólapra másolva!

Az utóbbi hetekben többször is látták együtt Matthew Perry-t és a fiatal színésznőt, bár hivatalosan még nincs köztük semmi. Igaz, a Sakáltanya szépségének jól jön a hírverés, hiszen első nagy filmje óta szinte semmit sem hallani róla, de Matthew egyik közeli ismerőse szerint nem csak reklámról van szó. "Szinte teljesen véletlenül találtak egymásra, és nagyon szeretnek együtt lenni. Megértik a másikat, rengeteg közös pontjuk van, ebből még bármi lehet. Matthew végre megint kezd jól lenni, és ebben Piper Perabo is sokat segít neki" - nyilatkozta a színész barátja a Daily Mirror magazinnak.

Matthew Perry tavaly maradt egyedül, amikor Rachel Dunn - aki a divatvilágban dolgozik - már nem bírta, hogy kedvese alkoholon és gyógyszereken él. Gyakran volt olyan, hogy egy nap az üveg pia mellé 30 fájdalomcsillapítót is bevett a színész, végül a szakítás vette rá arra, hogy változtasson az életén. Akkor a szóvivője így nyilatkozott: "Nem volt nagy veszekedés, csak csöndes elválás. Matthew nem tudott ezzel a kapcsolattal foglalkozni, és most csak azon van, hogy ismét új erőre kapjon."