Jennifer Anistont sokkolta Pitt és Jolie kapcsolata

Vágólapra másolva!
A múlt héten derült ki biztosan, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie nem csak Smtih néven szeretett egymásba, hanem a valódi életben is összeköltöznek. Most Jennifer Aniston nyilatkozott az ügyben, akit valósággal sokkolt a hír.
Vágólapra másolva!

A Jóbarátok sztárja nagyon nehezen viseli, hogy kapcsolata véget ért Brad Pitt-tel, de amióta tudja, hogy volt szerelme új társra lelt a szexis Angelina Jolie személyben, teljesen kiborult. A Vanity Fair magazinnak nyilatkozó Jennifer elmesélte, hogy egyenesen sokkolta, amikor az első képeket látta Hollywood új párjáról. "Az egész világ megdöbbent, és én is teljesen ledöbbentem. Egy robot lennék csak, ha most azt hazudnám, hogy nem érzek dühöt, fájdalmat és csalódottságot" - mondta.

Jennifer azokra a vádakra is reagált, miszerint azért ment tönkre kapcsolata, mert a család, és a gyerekvállalás elé helyezte karrierjét: "Ez már egy igazán unalmas sztori. Soha az életben nem mondtam, hogy nem akarok gyereket, mert mindig is akartam, és most is nagyon vágyom az anyaságra. Soha nem adnám fel az anyaság örömeit a karrieremért. Mindkettőt örömmel vállalom."

A beszélgetés során arra is fény derült, hogy Jennifer és Brad már jó ideje nem beszélnek egymással, amit a színésznő nagyon fájdalmasnak tart, pláne, hogy közel laknak egymáshoz, és látnia kell, ahogy volt szerelme boldog kapcsolatban él. Végezetül Jennifer csak ennyit mondott: "Egész hátralévő életemben szeretni fogom őt. Brad egy csodálatos férfi."