Cameron Diaz a cipők bolondja

Vágólapra másolva!
Stílusos módon éppen legújabb filmje, az Egy cipőben angliai premierjén árulta el Cameron Diaz, hogy egész egyszerűen bolondul a cipőkért, néha már talán beteges módon vonzzák a szép női lábbelik.
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIA színésznő újságíróknak nyilatkozva árulta el, hogy az utóbbi időben egyre jobban vonzódik a női cipőkhöz, és képtelen leállni a vásárlással.

"Össze sem tudom számolni, hogy hány pár cipőm van, de még mindig ellenállhatatlan vágyat érzek, hogy újabbakat vegyek. Amikor hazaérek, azonnal kicsomagolom őket, mert nem szeretem dobozban tartani a lábbeliket, sokkal jobb, ha kinn vannak a polcokon, ahol jól láthatóak, sőt, néha meg is simogatom őket, ha úgy tartja kedvem" - mesélte Cameron, aki új filmjében Toni Collette testvérét alakítja.

A színésznő egyébként arról is beszélt, hogy hamarosan szeretne férjhez menni, bár nem erősítette meg, hogy párjával, Justin Timberlake-kel már terveznék az esküvőt. "Nekem a szüleim a példaképeim. Több évtizednyi házasság után még mindig nagyon boldogok. Én is erre vágyom, és remélem, hogy sikerülni fog."