Cameron Diaz megbékélt az orrával

Vágólapra másolva!
A színésznő nemrég törte el orrát egy sportbalesetben, de nem panaszkodik, sőt azt nyilatkozta, hogy kifejezetten tetszik neki az orrán keletkezett kis hepehupa, mert ezt legalább nem fogják leutánozni a hozzá hasonlítani próbáló, így plasztikai sebészekhez járó rajongói.
Vágólapra másolva!

"Biztosra veszem, hogy ezt az orrot nem lesz egyszerű lemásolni. Ha ilyen dudort szeretnének, akkor legalább négyszer kéne eltörni az orrukat." A filmcsillag azt sem kedveli túlságosan, ha az emberek ugyanazt vásárolják vagy ugyanolyan holmikban járnak, mint ő.

"Gyűlölöm, hogy ennek a fogyasztói kultúrának a része vagyok. A képes újságok folyton azzal próbálkoznak, hogy olyan termékeket találjanak, amiket állítólag én is használok vagy veszek, miközben erről szó sincs. Mindez arra megy ki, hogy felhasználják a nevemet, hogy eladjanak egy terméket, amihez nincs is semmi közöm, nem ezek a dolgok tesznek boldoggá."

Cameron jelenleg Ausztráliában tartózkodik barátjával, Justin Timberlake-kel, s ezzel a kapcsolatuk végéről szóló pletykákat is egy csapásra elintézte.