Britney bezárkózott, Aguilera ócsárolja

Vágólapra másolva!
A szőke énekesnő szombaton váratlanul férjhez ment. Miközben a nászéjszaka hosszúra nyúlik, mindenkinek van ideje elmondani, mit is gondol a fordulatról: ezúttal megszólal Christina Aguilera, egy barát, Britney testőre és egy vendég, aki csodás kis csomagot kapott.
Vágólapra másolva!

Aguilera szegényesnek, nevetségesnek és szánalmasnak nevezte riválisa, Britney esküvőjét. Az énekesnő csak nevetett, mikor megtudta ellenlábasa lagzijának részleteit. "Én soha nem gondoltam volna, hogy ez a lány így intézi el. Tudom, hogy valóban szereti Kevint, de ez tényleg igen szegényesnek tűnik. Ez meglepett, és az egész ügy olyan szánalmas" - becsmérelte kolléganőjét.

Egyes vélemények szerint Britney csirkeszárnyas, hamburgeres, hétvégi villámesküvője - mely a menü alapján inkább egy egyszerű kerti partihoz hasonlított - nem is volt szabályos, írja az Ananova. "A papnak nem volt engedélye esketésre. És bár megvolt a ceremónia, ez igazából csak nevében volt az. Így talán Britney meg tudja védeni a millióit, ha a dolgok rosszul mennének" - nyilatkozta egy barát.

A dolgok viszont még jól mennek, ugyanis a szőkeség és újdonsült férje röpke 48 órát töltöttek az ágyban az esküvői mulatság után. Tegnap éjjel még nem bukkantak fel, a komor testőr pedig nem meri zargatni őket, mivel kifejezetten megtiltották neki, hogy bárkit is beengedjen hozzájuk. "Egyszer hívtuk csak ki, és akkor is dührohamot kapott. Azt mondta, hogy csak akkor zavarjuk, ha itt a világvége" - közölte a biztonsági ember.

Az énekesnő és táncos választottja mindenképpen el akarták kerülni a leselkedőket (persze paparazzók vadásztak rájuk, szép számmal), ezért csak az utolsó pillanatban értesítették a meghívottakat a részletekről. Akik ott voltak az esküvőn, bizarr ajándékokkal lettek gazdagabbak. "Minden vendég kapott ajándéktáskát, benne farmernadrággal. Kaptunk egy csomag cukorkát, egy pár cipőfűzőt és egy ezüst, könnycsepp alakú kulcstartót, benne az ölelkező ifjú pár fotójával" - mondta egy meghívott.