Halle Berry nem akar többé férjhez menni

Vágólapra másolva!
Az Oscar-díjas amerikai színésznő néhány napja egy vele készült interjúban kijelentette, hogy soha többé nem akar megházasodni. Ez az ő esetében némileg érthető is, hiszen az eddigi próbálkozásai nem igazán nevezhetőek sikeresnek.
Vágólapra másolva!

"Soha többet nem akarok férjhez menni. Az elmúlt években rá kellett döbbenem, hogy a férfiak nélkül is teljes lehet egy nő élete. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a jövőben nem lesz barátom, de soha nem akarok olyan ígéreteket tenni, amelyeket én vagy a partnerem nem tudunk betartani" - nyilatkozta a színésznő, akit az első férje a pletykák szerint nem egy alkalommal fizikailag bántalmazott.

A második próbálkozás sem alakult a színésznő elképzelései szerint, hiszen Eric Benet számtalan alkalommal megcsalta híres feleségét. Ezekről a félrelépéseiről a sajtó is beszámolt. A szép színésznő egy ideig tűrte férje félrelépéseit, és hitt abban, hogy meg fog változni, Eric Benet azonban továbbra sem tudott megálljt parancsolni szoknyavadász természetének, így hát Halle Berrynél betelt a pohár, és néhány hónappal ezelőtt elindította a válópert.