Halle Berry imádja a szexshopokat

Vágólapra másolva!
Halle Berry, a nemrégiben elvált hollywoodi színésznő bevallotta, meglehetősen gyakran jár szexshopokba, sőt ezt tanácsolja a többi hölgytársának is.
Vágólapra másolva!

Halle Berry azt mondja, szeret nézelődni, és lehetőleg heti rendszerességgel vásárolni is magának valami "pajkos kis játékszert." A Harper's Bazaar című amerikai magazinnak adott interjújában Berry közölte: szeretné, ha ez követendő példa lenne minden szingli nőtársának.

Az Oscar-díjas színésznő egyébként nemrégiben azért vált el férjétől, Eric Benettől, mert az megcsalta őt. Az ezek után következő meglehetősen megterhelő válási procedúra után most végre kárpótlást és mindennapi örömöket talál vissza-visszatérve azóta kedvencévé vált Los Angeles-i szexshopjába: a Pleasure Chestbe.

Halle Berry tanácsa minden amerikai szingli nőnek szó szerint így hangzik:
"Látogassa rendszeresen a Pleasure Chestet!"

Nem tudni, az üzlet vajon reklámemberének fogadta-e fel a színésznőt, vagy valóban csak az őszinte lelkesedés beszél belőle, mindenesetre elszánt és meggyőző.

"Nem szabad elhanyagolnod a testedet" - nyilatkozta a magazinnak. "Ha nincs, aki megöleljen, hát öleld meg magad - menj el egy edzőterembe, vagy a Pleasure Chestbe!"