Kizuhant egy diák az iskola negyedik emeletéről Gyulafehérváron, meghalt

Vágólapra másolva!
Meghalt a gyulafehérvári Mihai Viteazul Katonai Főgimnázium egyik tanulója csütörtökön, miután lezuhant az iskola negyedik emeletéről.
Vágólapra másolva!

A hírt megerősítette Ioana Popa, a gimnázium szóvivője. A tanulót megpróbálták újraéleszteni a helyszínre érkező mentősök, de erőfeszítéseik nem jártak sikerrel.

A diákot a helyszínen halottnak nyilvánították.

Az ügyet a katonai ügyészség vizsgálja. A 15 éves tinédzser Máramaros megyei volt. A gimnáziumi felvételi alkalmával tartott pszichológiai vizsgálaton alkalmasnak nyilvánították a fiút.

A kiskorú katonai ruhában jelent meg a reggeli névsorolvasáson, majd visszavonult a szobájába, amely az épület negyedik emeletén volt - írta a Maszol.

Nem sokkal később az épület előtt találtak rá.

Feltehetően öngyilkos lett, mert a nyomozók egy búcsúlevelet találtak a szobájában - írta a Digi24. A holttestet a megyei törvényszéki orvostani intézetbe szállították a boncolás elvégzése végett. Az oktatási intézmény a tragédia után közölte:

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!