Életveszélyesen fenyegettek meg zsidó diákokat egy amerikai egyetemen

hekker, telefon, bűnügy, bűnözés, online, feltörés, kód, kódtörés, programozás, program, kém, hekker támadás, támadás
An anonymous hacker without a face uses a mobile phone to hack the system. Stealing personal data and money from Bank accounts. The concept of cyber crime and hacking electronic devices
Vágólapra másolva!
A rendőrséget azonnal értesítette a Cornell Egyetem, miután ismeretlen személyek életveszélyesen megfenyegették a zsidó diákokat egy online fórumon - írta meg a Breitbart. 
Vágólapra másolva!

Az Ithaca városában található egyetem közölte, hogy a fenyegető bejegyzések kifejezetten a vallási csoportok ellen irányulnak, az esetet az FBI gyűlölet-bűncselekményként vizsgálja.

A Cornell Daily Sun arról számolt be, hogy a diákokat azt követően riasztották, hogy egy "Hamas Soldier" (Hamász katona) nevű felhasználó olyan bejegyzései jelentek meg egy online fórumon, amelyben azzal fenyegetőzött, hogy egy fegyvert visz be az egyetembe, és lelő minden "disznó zsidót".

- állt az egyik bejegyzésében. Egy másik poszt pedig azt ígérte, hogy "fel fog robbantani egy zsidó házat, megtorlásul az 500 mártír meggyilkolásáért".

Martha Pollack, a Cornell elnöke közleményt küldött a diákoknak, amelyben az áll, hogy az iskola elítéli az antiszemitizmust.

Az incidensre napokkal azután került sor, hogy Izrael-ellenes feliratok kerültek fel az egyetemre, és az amerikai egyetemeken ezek egyre gyakoribbakká válnak.