Madeleine McCann-ügy: alibije lehet a gyanúsítottnak

court police Vertical HEADSHOT LITTLE GIRL DISAPPEARANCE
An undated handout photograph released by the Metropolitan Police in London on June 3, 2020, shows Madeleine McCann who disappeared in Praia da Luz, Portugal on May 3, 2007. - German police said Wednesday they have identified a new suspect in the mysterious disappearance of British girl Madeleine McCann in 2007. "In connection with the disappearance of the then three-year-old British girl Madeleine Beth McCann..., the Braunschweig public prosecutor's office is investigating a 43-year-old German citizen on suspicion of murder," said federal police in a statement. (Photo by Handout / METROPOLITAN POLICE / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / METROPOLITAN POLICE " - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
Vágólapra másolva!
Egy korábbi nyomozó szerint teljesen összedőlhet az eddig felépített Madeleine McCann – ügy, miután előkerült egy videó a gyanúsított férfiról. Ez bizonyíthatja, hogy a kislány eltűnésének idejében nem volt a hotel közelében.
Vágólapra másolva!

A korábbi brit nyomozó és a csapata az egyik tévé csatornának forgatott egy háromrészes műsort Madeleine McCann eltűnésével kapcsolatban.

A férfi elmondta, hogy van egy videó, amin az látszik, hogy a kislány eltűnésének időpontjában az ügy eddigi gyanúsítottja, Christian Brückner 30 percnyire volt a hoteltől.

Ez azt jelentené, hogy a férfinak van alibije - írja a The Sun.

Madeleine McCann Forrás: AFP/Handout

A nyomozó azt is elárulta, hogy a portugáliai és németországi forgatásokon sok olyan embert hallgattak meg, akik kétségbe vonják Brückner bűnösségét.

2007 májusában tűnt el

A négyéves kislány 2007. május 3-án tűnt el Portugáliában, egy Praia da Luz-i hotelszobából, ahol a testvéreivel együtt aludt, a szüleik addig egy közeli étteremben voltak.

A kislány ügyében mind a portugál, mind a brit rendőrök nagy erőkkel nyomozni kezdtek, a szülők pedig nemzetközi keresőkampányt indítottak gyerekük megtalálása érdekében. A kezdeményezéshez több híres ember is csatlakozott, például David Beckham futballista, és J. K. Rowling, a Harry Potter-könyvek írónője. A kislány azóta sem került elő.

Az ügy eddigi gyanúsítottja, Christian Brückner börtönben van Németországban, mert megerőszakolt egy idős amerikai asszonyt.