Könyörgött a gyerekgyilkos, hogy vegyék el tőle a gyerekeit, végzett velük

Vágólapra másolva!
Egy 20 éves, chicagói nő hajléktalanként élt az utcán, de nagyapja megsajnálta, és a gyerekeivel együtt befogadta őt a lakásába. A nő korábban többször próbált öngyilkos lenni. Napokkal a kegyetlen mészárlás előtt is orvosi segítséget kért, szinte könyörgött, hogy vegyék el tőle a gyerekeket, mert bántani fogja őket. Nem vették. Ez lett a vesztük. 
Vágólapra másolva!

A 20 éves Aleah Newell először a hetvenéves nagyapjára támadt, miközben az a WC-n volt. Hátulról leütötte, majd tízszer megszúrta az idős férfit, aki befogadta a megélhetési gondokkal küszködő, fiatal unokáját a házába.

Ezután a hét hónapos kisfiára, Ameerre támadt és 19 szúrással halálra késelte. Idősebbik fiának sem kegyelmezett: felemelte a kétéves gyereket és egyszerűen kidobta az ablakon a 11. emeletről.

A két kicsi szörnyethalt, a hetvenéves férfi viszont túlélte a brutális támadást.

Newell ezek után forró vizet eresztett a fürdőkádba, és a halott csecsemőt arccal lefelé belemártotta, de még nem végzett.

Megpróbált öngyilkos lenni, kiugrott ugyanazon az ablakon, amelyen kétéves kisfiát kidobta, azonban a harmadik emeletnél fennakadt, és mindössze egy csukló-és bokatöréssel túlélte a zuhanást.

Aleah Newellt gyerekgyilkosság miatt letartóztatták, egyelőre nem tudni, mi lesz a büntetése, és arról sem szóltak a hírek, hogy mi volt tettének oka - írta meg a Mirror.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!