Szelfizés közben zuhanhatott ki a 19. emeletről egy színésznő

The Heron, London
Low angle view of Heron Tower, City of London, UK
Vágólapra másolva!
A 22 éves színésznő, Bethany Beales tavaly májusban zuhant ki egy londoni luxustoronyház erkélyéről, halálának körülményei miatt a rendőrök eleinte gyilkosságra gyanakodtak. Két embert le is tartóztattak. A nyomozók úgy sejtik, hogy Bethany egy tragikus baleset miatt zuhant a mélybe. 
Vágólapra másolva!

Tizenhárom emeletnyit zuhant Bethany Beales a 36 szintes Heron-toronyházból,

holttestét egy hatodik emeleti szoba üvegteraszán találták meg

- idézte fel a fiatal nő halálának körülményeit a Daily Mail. Minden jel arra utalt, hogy a 22 éves színésznőt megölték.

Később a rendőrök elfogtak egy férfit és egy nőt, akiket a gyilkossággal gyanúsítottak, de bizonyíték hiányában elengedték őket.

Bethany ismerősei és barátai a májusi tragédia után teljesen összeomlottak, bár amikor kiderült, hogy a vérében alkoholt és drogokat mutattak ki, nem tagadták, hogy a fiatal lány imádott bulizni, és gyakran elkapta őt a partihangulat. Egyik legjobb barátja szerint

a fiatal nő olykor-olykor kokainozott is.

A brit portál szerint több barátja is megerősítette, hogy Bethany aznap éjjel sokat ivott, és látták, hogy elvonul egy Jessie nevű férfival. Többen hallották is, ahogyan veszekszenek, majd Bethany elhagyta a férfi szobáját. A nő nagyon feldúlt volt, ezért bezárkózott a 19. emeleten.

A 36 emeletes Heron-torony Londonban Forrás: Cultura Creative/Ben Pipe Photography/Ben Pipe Photography

Anyja Bethany halála előtt egy hónappal találkozott a lánnyal. Ő a rendőröknek azt mondta, hogy nem látta rajta rosszkedv vagy depresszió jelét.

A nyomozás mostani szakaszában úgy vélik, hogy Bethany nem gyilkosság áldozata, és még csak nem is öngyilkos lett. Valószínűleg bódult állapotban állt vagy ült ki erkélye szélére, és miközben megpróbált magáról szelfit készíti, lezuhant.