Vadászd a kódokat a Rafaela Doktornő alatt, és nyerj!

Vágólapra másolva!
Július 2-tól az országban először a LifeNetwork képernyőjén láthatjátok a Rafaela Doktornő című sorozatot minden hétköznap 15 és 20 órakor. Ha nézitek és látjátok az epizódokban felbukkanó kódokat, akkor LUSH ajándékcsomagot nyerhettek!
Vágólapra másolva!

A nyereményjáték időtartama alatt a LifeNetwork Rafaela Doktornő c. film epizódjain pop-up ablakban megjelenő, egyedi kódokat beküldő játékosok vesznek részt a játékban.

Forrás: Profour

A játék 4 szakaszban zajlik. Minden szakasz hétfőtől vasárnapig tart. Az adott szakasz nyerteseinek sorsolása, a szakasz utáni hét hétfőn történik.

A játékosok a minden hétköznap jelentkező Rafaela Doktornő c. sorozaton megjelenő egyéni kódok beküldésével vehetnek részt a játékban. A kódokat a [email protected] e-mail címre várjuk. A sorozat epizódjai hétköznap 15:00 és 20:00 órakor kerülnek képernyőre. Az e-mailben beküldött kódokat az adott szakasz lezárásakor összesítjük. Egy játékos (e-mail cím alapján) annyiszor szerepel a sorsoláson, ahány kódot az adott szakaszban a szakasz lezárásáig beküldött. Egy e-mail címről egy kódot csak egyszer veszünk figyelembe. A kódok a szakasz lezártáig egy e-mailben vagy külön-külön is beküldhetőek.

Minden szakaszban 5 db LUSH HONEY FARM ajándékcsomagot sorsolunk ki a megfelelő kódokat beküldők között.

A sorsolás hetente történik.
A sorsolások és a kiértesítések időpontjai:

1. szakasz: 2012.07.02 - 2012.07.08
1. sorsolás és értesítés: 2012.07.09

Az 1. szakasz nyertesei: Bruck Zsanett, Nyíri Alexandra, Polgár Lívia, Tokai Krisztina, Vargáné Teréz. Gratulálunk!

2. szakasz: 2012.07.09 - 2012.07.15
2. sorsolás és értesítés: 2012.07.16

A 2. szakasz nyertesei: Divinyi Mónika, Majoros Mátyásné, Németh Zsuzsanna, Németh Henriett, Simonffy Adrienn

3. szakasz: 2012.07.16 - 2012.07.22
3. sorsolás és értesítés: 2012.07.23

A 3. szakasz nyertesei: Szűcs Imréné, Bohuny Tibor Zsolt, Németh Veronika, Balló István, Erdőhegyi Teri

4. szakasz: 2012.07.23 - 2012.07.29
4. sorsolás és értesítés: 2012.07.30

A 4. szakasz nyertesei: Bodorkós Lászlóné, Kálozi Imre, Kásai Júlia, Hergovits Csilla, Barabás Krisztina

A játékosok a játékban való részvétellel, azaz a megfejtés elküldésével elfogadják a lenti nyereményjáték szabályzatot, továbbá kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a szervező, az Origo Zrt. és a nyeremény felajánlója, a LUSH Hungary Kft. (szh.: 1055 Budapest, Szent István krt. 1. Cg.01-09-699085 hírlevelet küldjön a játék regisztrációjakor megadott e-mail címre.

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT

1. A jelen nyereményjáték szabályzat ("Nyereményjáték Szabályzat") vonatkozik az Origo Zrt. (székhelye: 1073 Budapest, Dob utca 76-78., cégjegyzékszáma: 01-10-044389) által üzemeltetett LifeNetwork televízióban, www.life.hu, és www.lifenetwork.hu weboldalon megjelenő Rafaela nyereményjátékra ("Nyereményjáték"), amelynek szervezője az Origo Zrt. (a továbbiakban: "Szervező").

2. A Nyereményjátékban a 2012.07.02 és 2012.07.29 a [email protected] e-mail címre küldött megfejtésekkel lehet részt venni , a megfejtést beküldő ("Játékos") az e-mail elküldésével magára nézve kötelezőnek ismeri el a Nyereményjáték Szabályzatot. A Nyereményjáték időtartamán kívül küldött megfejtés elküldője a Nyereményjátékban nem vesz részt. A Szervező válasz e-mailt nem küld.

A nyereményjáték menete a következő
A nyereményjáték időtartama alatt a LifeNetwork Rafaela Doktornő c. film epizódjain pop-up ablakban megjelenő, egyedi kódokat beküldő játékosok vesznek részt a játékban.
A játék 4 szakaszban zajlik.
Minden szakasz hétfőtől vasárnapig tart. Az adott szakasz nyerteseinek sorsolása, a szakasz utáni hét hétfőn történik.

A játékosok a minden hétköznap jelentkező Rafaela Doktornő c. sorozaton megjelenő egyéni kódok beküldésével vehetnek részt a játékban. A sorozat epizódjai hétköznap 15:00 és 20:00 órakor kerülnek képernyőre. Az e-mailben beküldött kódokat az adott szakasz lezárásakor a Szervező összesíti. Egy Játékos (e-mail cím alapján) annyiszor szerepel a sorsoláson, ahány kódot az adott szakaszban a szakasz lezárásáig beküldött. Egy e-mail címről egy kódot csak egyszer veszünk figyelembe. A kódok a szakasz lezártáig egy e-mailben vagy külön-külön is beküldhetőek.

A sorsolás hetente történik
A sorsolások és a kiértesítések időpontjai:

1. szakasz: 2012.07.02 - 2012.07.08
1. sorsolás és értesítés: 2012.07.09

2. szakasz: 2012.07.09 - 2012.07.15
2. sorsolás és értesítés: 2012.07.16

3. szakasz: 2012.07.16 - 2012.07.22
3. sorsolás és értesítés: 2012.07.23

4. szakasz: 2012.07.23 - 2012.07.29
4, sorsolás és értesítés: 2012.07.30

3. A Nyereményjáték nyereményét a LUSH Hungary Kft. (szh.: 1055 Budapest, Szent István krt. 1. Cg.01-09-699085 ("Nyeremény Felajánló") ajánlotta fel, amely az alábbi:
20 db HONEY FARM ajándékcsomag (Tartalma: Honey I Washed The Kids szappan 100g, Flying Fox tusfürdő 100g, Honey Bee fürdőgolyó, Ma Bar habfürdő 100g)
Minden szakaszban 5db ajándékcsomag kerül kisorsolásra

4. A Nyereményjátékban részt vehet minden internet-felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel, valamint magyarországi mobilhívószámmal rendelkezik. A Nyereményjátékban nem vehetnek részt az alábbi személyek:
• a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.);
• a Nyeremény Felajánló tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói.

5. A Szervező a nyereményt a helyes választ elküldő Játékosok között sorsolja. A nyeremény készpénzre vagy más nyereménytárgyra nem átváltható. A nyereménnyel kapcsolatos adó fizetési kötelezettségnek a Szervező hatályos jogszabályoknak megfelelően eleget tesz.

6. A Szervező a nyeremény darabszámának megfelelő számú nyertest sorsol. A nyerteseken túl továbbá a nyeremény darabszámával megegyező számú további pótnyertes kerül kisorsolásra, akik kisorsolásuk sorrendjében lépnek a nyertes helyébe, amennyiben a nyertes 5 munkanapon belül nem elérhető illetve nem értesíthető, vagy bármely más okból, pl. jelen Nyereményjáték Szabályzat megsértése miatt nem jogosult a nyeremény átvételére. A pótnyertesre a nyertesre irányadó szabályok vonatkoznak, amennyiben a nyertes helyébe lép. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.). Amennyiben a nyertes, vagy meghatalmazottja az adott szakasz sorsolásától számított egy hónapon belül - a pótnyertes a kiértesítésétől számított egy hónapon belül - nem veszi át a nyereményt, úgy elveszti jogosultságát a nyeremény átvételére.

7. A nyertest a Szervező ügyfélszolgálatának munkatársai elektronikus üzenet útján értesítik. Az értesítés során a nyertes a beazonosíthatóság illetve a nyeremény átvétele érdekében a következő adatait köteles megadni, ellenkező esetben a Szervező a nyereményt nem tudja átadni: név, lakcím, személyi igazolvány szám.

8. A Szervező a nyereményt a nyertessel egyeztetett időpontban adja át a 1117 Budapest Alíz u. 1 1.em címen adja át. A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy Szervező fényképet vagy videofelvételt készítsen róla és azt arccal, nevével együtt www.life.hu és www.lifenetwork.hu weboldalakon, valamint a LifeNetwork Televízióban megjelenítse közölje, mint a Nyereményjáték nyertesét.

9. A Játékos a Nyereményjátékban való részvétellel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy: megadott adatai (név, e-mail cím, mobilszám, illetve a nyertes esetén lakcím és személyi igazolvány szám is) a Szervező, mint adatkezelő adatbázisába kerüljenek és azokat a Szervező minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje a Nyereményjátékban való részvétel, a nyeremények kisorsolása, a nyertes értesítése és a reklamációk kezelése céljából;
• amennyiben nyertes, úgy a név, lakcím és telefonszám adatait a nyeremény kézbesítése, az ezzel kapcsolatos ügyintézés és számviteli kötelezettségek teljesítése érdekében a Szervező kezelje, illetve átadja a Nyeremény Felajánlónak illetve a Magyar Posta Zrt.-nek (1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6.).
• a Szervező a Nyereményjáték során megadott e-mail címére saját vagy partnerei termékeivel/szolgáltatásaival kapcsolatos információkat, hírlevelet, anyagokat küldjön és ennek érdekében a hatályos szabályozással összhangban - különös tekintettel a 2008. évi XLVIII. törvény 6. § (5) bekezdésére - ezen adatokat mindaddig kezelje, amíg a Játékos a hozzájárulását vissza nem vonja, amelyet a Játékos az [email protected] címre küldött külön e-mailben tehet meg.
• a Szervező a Játékos adatait (nevét, e-mail címét és mobilszámát) átadja a Nyeremény Felajánlónak annak érdekében, hogy a Nyeremény Felajánló saját vagy partnerei termékeivel/szolgáltatásaival információkat, hírleveleket, anyagokat küldjön és ennek érdekében a hatályos szabályozással összhangban - különös tekintettel a 2008. évi XLVIII. törvény 6. § (5) bekezdésére - ezen adatokat mindaddig kezelje, amíg a Játékos a hozzájárulását vissza nem vonja, amelyet a Játékos az [email protected] címre küldött e-mailben tehet meg.

A Játékos személyes adatainak kezelésére egyebekben a Szervező adatkezelési szabályzata irányadó, amely itt elérhető.

10. A helytelen válasz megadásáért, név, értesítési vagy szállítási cím helytelen vagy pontatlan megadásáért, értesítési vagy szállítási késedelemért a Szervező nem vállal felelősséget. A Játékos az általa tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maga viseli. Az adatok helytállóságát a Nyereményjátékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Szervezőnek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Játékost terheli. A Szervező a nyeremény hibáiért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Nyereményjátékban való részvétellel összefüggésben, továbbá a Nyereményjáték vagy annak lebonyolítása esetleges hibáiból, hiányosságaiból eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Nyereményjáték időtartama alatt a Nyereményjáték, illetve az azt tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el.

11. Szervező a Nyereményjátékkal kapcsolatos panaszok kezelésére ügyfélszolgálatot működtet, amelynek elérhetőségei: Telefonszám: (06-1) 371 3896 e-mail cím: [email protected]