Görögdinnye leves - Paris-Budapest Étterem és Bar, Budapest

dinnyeleves paris budapest
Vágólapra másolva!
Görögdinnye leves - Paris-Budapest Étterem és Bar, Budapest
Vágólapra másolva!

Mi kell hozzá?

  • 0,7 kg görögdinnye
    Nagy Bence
  • 0,012 kg borsmenta
  • 0,02 l oliva olaj
  • 0,04 kg méz
  • 0,04 kg kecske sajt

Hogyan kell elkészíteni?

Tegyük a görögdinnyét, egy csipet sót, a borsmentát, az olívaolajat, és a mézet a turmixba, majd keverjük össze és végül szűrjük le. Ezután csak tartsuk a hűtőben a tálalásig. Keverjük el a kecskesajtot egy kevés olívaolajjal, sóval és borssal.Tálalásnál tegyünk egy kanál kecskesajtot a tányér közepére, öntsük köré a levest, majd a kecskesajtot dekoráljuk egy kevés fűszerrel vagy görögdinnye chips-szel.