Vágólapra másolva!
Ez volt a világ minden bizonnyal leghosszabb és egyben egyetlen virtuális fesztiválja. A VOLT produkció társadalmi munkában dolgozó stábja több mint két hónapig szervezte a legkülönfélébb programokat. Véget ér a Maradj Otthon! Fesztivál.
Vágólapra másolva!

A nonprofit Maradj Otthon! Fesztivál március 21-én indult, és a koronavírus-járvány miatt meghozott lakhelyelhagyást korlátozó intézkedések ihlették. A szervező a VOLT Produkció társadalmi munkában dolgozó stábja volt, akik arra vállalkoztak, hogy a koncertek és egyéb társasági programok nélkül maradt közönségnek

ingyenes, interneten keresztül nézhető programokat kínáljanak,

rengeteg ismert ember, elsősorban zenész közreműködésével arra bíztatták az embereket, hogy tartsák be a szabályokat és maradjanak otthon.

Az elmúlt két hónapban rengeteg – elsősorban könnyűzenei – tartalommal jelentkeztek, voltak otthoni koncertek, kihívások, irodalmi bejelentkezések, háttérbeszélgetések, de még reggeli torna és főzőműsor is. Egyedülálló módon a Maradj Otthon! Fesztivált száznál is több hazai fesztivál, klub, kulturális intézmény közösen alapította. A szervezők köszönetet mondanak minden közreműködőnek, klubnak, fesztiválszervezőnek, előadóművésznek, valamint a közönségnek, és remélik, sikerült tartalmas, izgalmas, különleges programokkal megtölteniük ezeket a hetetket.

Hegyilevegő Fesztivál Forrás: Facebook.com/maradjotthonfesztival

Véget ér tehát a Maradj Otthon! Fesztivál, de május 23-án, szombaton már indul is a Hegyilevegő Online Fesztivál.