Újabb világsztárt jelentett be az Akvárium

Kelis
LOS ANGELES, CALIFORNIA - APRIL 25: Kelis attends UOMA Beauty Launch Event at NeueHouse Hollywood on April 25, 2019 in Los Angeles, California. Rachel Murray/Getty Images for UOMA Beauty/AFP
Vágólapra másolva!
Márciusban Budapestre érkezik a Milkshake és a Trick me című slágereket jegyző amerikai énekesnő, Kelis, aki Kaleidoscope című albumának 20. évfordulóját ünnepli turnéjával.
Vágólapra másolva!

20 éve jelent meg Kelis Kaleidoscope című albuma, amit turnéval ünnepel az énekesnő, és a sorozat egyik állomása Budapest, azon belül pedig az Akvárium Klub lesz.

Kelis Rogers 1999-ben robbant be a köztudatba Kaleidoscope című debütáló albumával. Az album megjelenésekor Kelis még csak 20 éves volt, két évvel korábban fejezte be a művészeti középiskolát, ahol

megtanult többek között szaxofonozni is.

A lemez egyik producere a később komoly pályárá állt Pharrell Williams volt. Kelis összesen 6 stúdióalbumot adott már ki, a legutóbbi a 2014-es Food volt. Ha már az étel nevet kapta a lemez, érdemes megemlíteni, hogy Kelis séfnek is tanult a 2000-es évek második felében, és azóta már szakácskönyvet is kiadott.