Nem bírta ki a rajongó közeledését a világsztár 30 éves házassága

Concert of Iron Maiden band singer concert band HORIZONTAL
Iron Maiden lead singer Bruce Dickinson performing in Olympiysky Sports Complex.
Vágólapra másolva!
Elválik feleségétől az Iron Maiden énekese, Bruce Dickinson. A házasság végét okozó barátnő 15 évvel fiatalabb az énekesnél, jó ideje közel került hozzá, évek óta kísérgeti a bandát a koncertekre. 
Vágólapra másolva!

Szinte már biztos, hogy 30 év házasság után elválik feleségétől az Iron Maiden 61 éves énekese, Bruce Dickinson. A szakítás oka pedig annyi, hogy az elmúlt években túl közel került hozzá egyik kitartó rajongója. A nála 15 évvel fiatalabb fitneszedző, Leana Dolci már

évek óta jóban van az Iron Maiden tagjaival, köztük is elsősorban Dickinsonnal.

Rengeteg koncertjükre kísérte már el őket, és különböző rendezvényeken jelent már meg a társaságukban. Bruce Dickinson az egyik, napokban adott interjújában árulta el, hogy már Párizsban él a hölggyel, ahogy mondta, barátnőjével – írja a Daily Mail.

Bruce Dickinson Forrás: RIA Novosti/RIA Novosti/Valeriy Melnikov

Dickinsonnak és feleségének, Paddynek három gyereke van, valamennyien 30 körül vannak már. A lapnak Dickinson egyik ismerőse mondta a barátnőről, hogy „ő és Bruce nagyon közel kerültek egymáshoz az elmúlt évben, és a nő már találkozott is Bruce gyerekeivel. Paddy valaho Dél-Amerikában van, hogy távol legyen ettől az egésztől.”

A nőnek jó pár olyan fotója van a különböző, közösségi médiás felületein, amiken ismert rockzenészekkel pózol. Ha Dickinson valóban válik, nagyjából 90 millió fontot kell majd a nejéenk fizetnie.