Rosszulléte miatt idén már nem lép színpadra az Aerosmith gitárosa

Horizontal
(FILES) In this file photo taken on August 15, 2018 Joe Perry of Aerosmith on NBC's 'Today' show at Rockefeller Center in New York City. - Famed Aerosmith guitarist Joe Perry was recovering in hospital on November 11, 2018 after collapsing shortly after performing with rock superstar Billy Joel in New York's Madison Square Garden. Perry, who is 68, suffered "shortness of breath and was treated backstage by paramedics who gave the guitarist oxygen and used a tracheal tube to clear his airway," said a statement from a spokesman.It said he was "alert and responsive" on Sunday, but would have to cancel an appearance later in the day at a rock 'n' roll fantasy camp in Florida. "Perry is expected to return to the road later this month," the statement said. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)
Vágólapra másolva!
Az összes, 2018-ra meghirdetett fellépését lemondta az Aerosmith gitárosa. Joe Perry bő egy hete ájult el az egyik koncert után. 
Vágólapra másolva!

Joe Perry már biztosan nem lép színpadra idén. Az Aerosmith gitárosa az összes, 2018-ra meghirdetett fellépését lemondta az egészségi állapotára hivatkozva. Perry november elején lett rosszul egy vendégfellépés után. Billy Joellel adták elő az Aerosmith Walk This Way című számát, ami után Perry már olyan rosszul volt, hogy

hátrament, és elájult a backstage-ben.

Állítólag nehéz légzésre panaszkodott, a mentők oxigént adtak neki, intubálták is. Az első hírek, majd a menedzsmentje által kiadott közlemény szerint is végig magánál volt. Akkor még úgy gondolták, Perry már a hónap végén visszatérhet a színpadra, de a legfrissebb hírek már arról szólnak, hogy a gitáros lemondta az összes idei fellépését – írja a CoS.