Vágólapra másolva!
McCartney szerdán jelentette be, hogy négy év házasság után elválik második feleségétől, Heather Millstől.
Vágólapra másolva!

Az ex-Beatle és Mills által kibocsátott közös nyilatkozatban arra hivatkozik, hogy "egyre inkább képtelenek voltak normális kapcsolatban élni, miután állandóan megsértették a magánéletüket".

A rövid közlemény szerint a pár szomorúan, de úgy döntött, hogy külön folytatják tovább életüket, de barátságban válnak el. "A válás minden házaspárnak éppen elég nehéz, nekünk azonban nyilvánosan kell keresztülmennünk mindezen, és egy csecsemő lánnyal ez rettentően stresszes" - fogalmaz a nyilatkozatban a zenész. "A kislányunk érdekében bízunk benne, hogy most kicsit békén hagynak bennünket, hogy könnyebben lezárhassuk ezt a nehéz időszakot."

Paul McCartney 2002 júniusában vette el feleségül Heather Millst, négy évvel azután, hogy első felesége, Linda emlőrákban meghalt. A házaspárnak egy lánya született 2003 októberében. A most 38 éves Mills 26 évvel volt fiatalabb férjénél, és korábban modellként dolgozott, de egy gázolásos baleset következtében a bal lábát térdből amputálni kellett, és azóta jótékonysági tevékenységéről híres (elsősorban a volt jugoszláv tagállamok háborús áldozatait támogatta).