Vágólapra másolva!
A Live 8 segélykoncert egyik nem tervezett hozadéka lehet, hogy Madonna és Sir Paul színfalak mögötti beszélgetése nyomán egy vagy több közös dal is születhet a közeljövőben. Főleg, hogy mindkét előadó új albummal jelentkezik még az idén.
Vágólapra másolva!

A pop királynőjeként számon tartott Madonna, és a Beatles legendás alakja, Sir Paul McCartney állítólag 15 percet beszélgetett a Live 8 monstre koncert Hyde Park-i helyszínének színpada mögött.

Madonna arra kérte "Maccát", hogy vegyen részt új albumának munkálataiban. A New York Daily News szerint az énekesnő McCartney hangját kérte új lemezhez. A névtelen forrás a következőt mondta a lapnak: "Hasznosan töltötte el idejét Paul McCartneyval a színpad mögött, 15 percet beszélgettek az új CD-jéről, és arról, hogy közösen is csinálnának valamit az új albumon."

A Confessions On A Dancefloor névre keresztelt album várhatóan még idén novemberben a boltokba kerül. Az új zenékről mindeddig annyit hoztak nyilvánosságra, hogy a számok mindegyike a dance stílus jegyeit hordozza majd magán, így igazi táncolható, bulizós popzenére van kilátás. A hivatalos honlap szerint az albumra építkező turnét reményeik szerint jövő nyáron útjára tudják indítani. Madonna egy MTV-nek adott interjúban azt is elmondta, hogy az albumról kislemezként először valószínűleg az I Love New York fog megjelenni, mellyel nagyjából egy időben lát majd napvilágot a Re-Invention turnéról készült DVD is.

Időközben McCartney is bejelentette új albumának részleteit. Az új korong Chaos And Creation In The Back Yard címmel debütál majd szeptember 12-én. Társ-producere volt a munkálatoknak a korábban a Radioheaddel és Beckkel is dolgozó Nigel Godrich, azonban a hangszerek nagyrészét McCartney játszotta fel. Sir Macca elmondta, hogy bár az új lemez négy évet váratott magára, ő egyáltalán nem bánja. "A zene egyre izgalmasabbá vált az idő haladtával, és nagyon büszke vagyok arra, amit összehoztunk" - nyilatkozta.