George Michael megint beszívott a kocsijában

Vágólapra másolva!
A 43 éves énekest idén már másodszor találták meg az autójában, kábítószeres állapotban és öntudatlanul.
Vágólapra másolva!

George Michael vasárnap veszítette el eszméletét autójában az észak-londoni Cricklewood városrészben, ahol kisebb közlekedési akadályt képezett, ezért aggódó autósok kihívták a rendőröket, akik a kormányra borulva találtak a teljesen kiütött sztárra. A Scotland Yard megerősítette a hírt, miszerint George Michaelt kábítószer-fogyasztás és birtoklás gyanújával letartóztatták, majd kórházba szállították, végül óvadék ellenében szabadlábra helyezték. A rendőrség gyanúja szerint az énekes kannabisz-származékot fogyasztott, és azzal is gyanúsítják, hogy vezetésre képtelen állapotban ült autóba. Az ügy tárgyalását novemberre tűzték ki.

Mivel ez idén már nem az első ilyen eset, sokasodnak a kérdőjelek George Michael egészségi állapotával kapcsolatban, főleg, hogy éppen nemrég tért vissza hosszú idő után a koncertszínpadokra. Ez az év különben is fekete esztendőként vonul majd be a popsztár életével foglalkozó krónikákba. Először februárban tartóztatták le, hasonló vádakkal: ekkor is C-kategóriás drogokat találtak nála, amikor öntudatlan állapotban feküdt autójában. Áprilisban azért került a lapok címoldalára, mert három autót is összetört Range Roverjével, és eliszkolt a helyszínről, júliusban pedig a News Of The World leplezte le, amint egy, a homoszexuálisok találkozóhelyeként ismert londoni parkban bonyolított le találkát egy másik férfival.

Akkor George Michael és partnere, Kenny Goss cáfolták, hogy a tervezett házasságukat befolyásolnák az énekes kalandjai. Goss most is úgy nyilatkozott a The Sun-nak, hogy párja jól van és nem kíván az ügyhöz semmit sem hozzáfűzni.