George Michael esküvője nincs veszélyben

Vágólapra másolva!
Hiába kapták rajta egy másik férfival a múlt héten, George Michael cáfolja, hogy partnerével, Kenny Goss-szal tervezett házasságát emiatt le kellene fújni.
Vágólapra másolva!

A 43 éves énekes legújabb botrányáról a múlt héten adott hírt a News Of The World, részletesen elmesélve, hogy George Michael egy, a homoszexuálisok találkozóhelyeként ismert londoni parkban bonyolított le találkát egy másik férfival. Az ügy sok más mellett azért is különösen kellemetlen George Michael számára, mert köztudott, hogy régóta vele élő partnerével rövidesen élni szeretnének a brit jogszabályok adta lehetőséggel, és összeházasodnának.

Az énekes telefonon nyilatkozott most a Richard & Judy című tévés talkshow-nak, és elmondása szerint párjának, Kenny Gossnak semmi problémája azzal, hogy ő időnként más férfiakkal is intim kapcsolatot létesít, és ezt már többször is megbeszélték egymással. A 15 év után újra turnéra készülő sztár annyit említett csak, hogy elhalasztják az esküvőt, de nem véglegesen.

"Valójában azért halasztottuk el az esküvőt, mert sem a turnéra való felkészülés hektikus időszaka, sem pedig a velem kapcsolatos, az elmúlt fél évben történt események nem tennék lehetővé, hogy olyan bensőséges hangulatú esküvőnk legyen, amilyet szeretnénk" - mondta George Michael. "Nem szeretnék fényűző esküvőt, hanem valami csendes, zártkörű szertartást, melyet azonban jelen körülmények között lehetetlenség lenne háborítatlanul megrendezni. Ezért halasztottuk el későbbre."