Percek alatt keltek el a jegyek Kylie Minogue koncertjére

Vágólapra másolva!
Mindössze hat perc alatt keltek el a jegyek a másfél éves kihagyás után ősszel újra színpadra lépő Kylie Minogue ausztrál popsztár koncertkörútjának nagy-britanniai rendezvényeire.
Vágólapra másolva!

A 37 éves Minogue tavaly tavasszal szakította félbe turnéját, amikor kiderült, hogy szervezetét a mellráknak egy meglehetősen agresszív válfaja támadta meg. A művésznőt tavaly májusban műtötték meg, majd a fél éven át tartó kemoterápiás kezeléssorozat lezárultával január elején orvosai daganatmentesnek nyilvánították őt.

Az énekesnő brit rajongói nem várt vehemenciával csaptak le a Showgirl Homecoming című turné január eleji nagy-britanniai koncertjeire az interneten keresztül árusított jegyekre. Az eredetileg tervezett négy koncertre alig hat perc alatt vásárolták fel az összes jegyet, s ezért a szervezők még két újabb rendezvényt is beiktattak, így az énekesnő 2007. január 8-án és 9-én is fellép Nagy-Britanniában.

A turné egyébként már az ősszel elkezdődik, Kylie Minogue november 11-én Sydneyben lép fel, körútjának utolsó ausztráliai állomása Melbourne lesz, s az eseménysorozat a nagy-britanniai koncertekkel zárul majd jövő év januárjában.