Caramel-nyereményvacsora

Vágólapra másolva!
Az [origo] novemberi akciója keretében egy közös vacsorát sorsolt ki Caramellel azok között, akik letöltötték Caramel új maxiját, a Várt Váratlant a T-Online Zeneáruházból.
Vágólapra másolva!

A szerencsés nyertes, László, menyasszonyával - akivel két hét múlva készülnek kimondani a boldogító igent - érkezett a budai lovagi étterembe. László eredetileg Valentin-napi meglepetésnek szánta a vacsorát kedvesének, a kicsit később megrendezésre került esemény azonban így egyfajta elő-nászajándékul szolgált a hölgy számára, aki nagyon meghatódott a meglepetéstől, mikor leültek Caramel asztalához.

Forrás: [origo]

A pár végigszurkolta a Megasztár 2 döntőit, és mindkettőjüknek egyöntetűen Caramel volt a kedvence. A vacsora nagyon kötetlen és kedélyes volt, Caramel is nagyon közvetlen volt, és a nyertes is sokat mesélt eddigi életéről, munkájáról. Többek között szó esett a hanglemezipar válságáról és arról, vajon mi lenne a megoldás erre a világszerte egyre súlyosodó problémára. Sajnos a megoldást ők sem találták meg, ez azonban eddig még senkinek sem sikerült. Bízunk benne azonban, hogy ilyen és ehhez hasonló akciókkal fel lehet lendíteni a legális letöltéshez való kedvet.

(x)