Lefutná a maratont a megjavult sztár

Vágólapra másolva!
Mike Skinner (The Streets) nemcsak hogy maga mögött hagyta drog-, alkohol- és szerencsejáték-függőségét, de megfogadta azt is, hogy lefutja a New York-i maratont.
Vágólapra másolva!

A Streets frontembere saját blogján tette közzé a meglepő hírt, és azt sem rejtette véka alá, hogy a döntésben szerepet játszott az őt támogató sportszergyártó cég is: "Különböző dolgokról beszéltem a Reebokkal, és végül arra jutottam, hogy lefutom a New York-i maratont" - írta Skinner. "Tudom, hogy kicsit hosszúnak tűnik, de ha vannak emberek, akik tejesdoboznak öltözve is le tudják futni, akkor azért annyira nem lehet nehéz, nem igaz?"

A versenyt november 5-én rendezik majd meg, és a 670 ezer induló között több híresség is indul majd rajta, így már biztosnak tekinthető a kerékpáros-legenda, Lance Armstrong indulása is. A durván 42 kilométeres útvonal New York öt kerületén vezet végig, és a Central Parknál ér véget.

A brit hiphop sztárja azt nem árulta el, hogy milyen edzésmódszerekkel tervez felkészülni a versenyre, de ismerve Skinner előéletét, korábbi kábítószer- és alkoholfogyasztó szokásait (melyekről őszintén vallott a nemrég megjelent, a sztárság árnyoldalaival foglalkozó harmadik lemezén), nem lesz könnyű felkészítenie magát erre a próbatételre.

Ugyanebben a blogbejegyzésében egyébként Skinner kísérletet tett arra is, hogy új szponzort is nyerjen meg magának: egy fotón egy Rolls Royce autó mellett látható. "A csatolt promóciós képen az általam választott autó mellett állok. Ha valaki látja ez a Rolls Royce-nál, nyugodtan küldhet nekem egyet" - magyarázta meg a képet Skinner.

A Streets már nemcsak a szigetországban népszerű egyébként, harmadik, The Hardest Way To Make An Easy Living című albuma a világ legtöbb lemezlistájára felkerült, Nagy-Britanniában pedig természetesen vezette is azt.