Robbie Williams feltűnt a Take That koncertjén

Vágólapra másolva!
Bojkottálta Robbie Williams a Take That újraegyesülését, de legalábbis nem ment el a fiúcsapatról szóló dokumentumfilm bemutatójára, melyen így csak a másik négy tag vett részt.
Vágólapra másolva!

A kilencvenes évek legsikeresebb brit fiúcsapata múlt vasárnap, Newcastle-ban kezdte meg visszatérő turnéját, amely az együttes feloszlásának tízéves évfordulójával esik egybe. Robbie Williams, aki a szétválás után, szólóban a legsikeresebb lett mindannyiuk közül, már a turné bejelentésekor tudatta, hogy nem vesz részt ebben, ezért csak Jason Orange, Gary Barlow, Mark Owen és Howard Donald indult el a Take That turnéjára.

Éppen ezért volt meglepetés, amikor vasárnap a Could It Be Magic című szám közben hologramként megjelent Robbie a színpadon, de Gary Barlow később személyesen is meg fog majd jelenni, csak azt még nem lehet tudni, hogy mikor: "Robbie több koncerten is fel fog majd lépni, de részleteket még nem tudni. Annyi biztos, hogy Mark Owennek azt mondta, mindenképpen fellép majd velünk."

"A hologram a mi ötletünk volt, és Robbie-nak is tetszett" - folytatta Barlow. "Aggódtunk amiatt, hogy az emberek esetleg csalódottak lesznek, mert Robbie személyesen nem jelenik meg a hologram mögött, de minden jól ment."

A Take That egyébként a turné után új lemezt is készít majd idén, és hasonló hírek érkeztek az egyébként szintén turnézó Robbie Williams-ről is. A The Sun szerint ugyanis az énekes egy dance lemezt vesz majd fel álnéven, olyan közreműködőkkel, mint William Orbit vagy a Pet Shop Boys. Legutóbbi lemeze, az Intensive Care ugyanis inkább gitárorientált, hagyományos rockalbum lett, és a sztár állítólag szeretné kielégíteni a poposabb oldalát kedvelő közönségét is.