Robbie Williams világcsúcsot állított fel

Vágólapra másolva!
A brit énekes a múlt héten megdöntötte az egy nap alatt eladott koncertjegyek rekordját. Robbie jövő tavaszi turnéjára 1,6 millió jegy kelt el, amivel megdőlt az N'Sync régi rekordja.
Vágólapra másolva!

A múlt hétvégén történelmet írt Robbie Williams, amikor árusítani kezdték a 2006-os turnéjának jegyeit. Az egy nap alatt eladott 1,6 millió belépő ugyanis rekord - ebben benne van öt telt házas koncert is az újjáépülő Wembley-stadionban is.

Mindez azt is jelenti, hogy Robbie bevonul a Guinness Rekordok Könyvébe, kiszorítva onnét Justin Timberlake régi csapatát, az N'Syncet. Az együttes öt évvel ezelőtt adott el egymillió jegyet egy nap alatt a No Strings Attached turné keretében, mintegy 24 millió angol font értékben. Robbie Williams esetében ugyanez az összeg állítólag megközelíti a 80 milliót is.

Az érdeklődés olyan hatalmas volt, hogy a tervezett két koncerthez a Wembleyben még három új dátumot kellett hozzáadni. Robbie-nak egyébként a jövő júliusi, budapesti koncertjére is remekül fogynak a jegyek, a hírek szerint egy nap alatt ötezer belépőt vásároltak a magyar rajongók - utoljára hasonló érdeklődést a Queen koncertje keltett 1986-ban.