Robbie Williams nélkül turnézik a Take That

Vágólapra másolva!
Harmincnapos turnéra indul jövőre a Take That, amelyből azonban a legnagyobb sztár, Robbie Williams hiányozni fog. Igaz, lesz viszont egy másik sztár, méghozzá a hatvanas évek híres énekesnője, Lulu, aki 57 évesen vendégszerepel majd a fiúcsapat fellépésein.
Vágólapra másolva!

A skót énekesnő a Take That egyik legnagyobb slágerét, a Relight My Fire-t fogja elénekelni a fiúkkal, ahogyan ezt 1993-ban is tette a felvételen. A színpadon ott lesz Gary Barlow, Mark Owen, Jason Orange és Howard Donald is, viszont az a fiatalember, aki a Take That feloszlása óta a legnagyobb karriert futotta be, nem.

Robbie Williams a csapatról szóló dokumentumfilm bemutatóján sem jelent meg, és egyértelművé tette, hogy a turnén sem kíván részt venni. Őt biztosan nem tudja, sőt, nem is akarja pótolni Lulu, de az együttműködés ennek ellenére izgalmasnak tűnik.

"Csak nemrég dőlt el, hogy én is részt veszek majd a turnén" - mondta Lulu a Daily Recordnak. "Bár az az igazság, el is vártam, hogy felkérjenek. Gary Barlow mondta, hogy erre vonatkozott a harmadik kérdés a sajtótájékoztatón is. Valószínűleg a fiúk úgy gondolták, hogy 'kéne a turnéra ez a vén szatyor, Lulu is', és szóltak nekem" - viccelődött a Marie McDonald Lawrie néven anyakönyvezett énekesnő.

Lulu mindössze 15 éves volt, amikor a Shout című dalt énekelve már feltűnt a brit slágerlistán, sőt, a Top Of The Pops című tévéműsorban is. A hatvanas évek egyik legnépszerűbb brit énekesnője szerint egyébként még Robbie Williams meglepetésszerű fellépését sem lehet kizárni majd a Take That koncertjén:

"Sosem lehet tudni. Én azt mondom: soha ne mondd, hogy soha."