George Michael sosem volt még ilyen jól

Vágólapra másolva!
Legutóbbi botrányai után George Michael úgy látta jónak, ha elébe megy a bajnak, és tévéinterjúban bizonyítja be ország-világ előtt, hogy minden rendben van vele. Sőt, még turnét is ígért.
Vágólapra másolva!

Szombat este sugározza a brit ITV azt az interjút, amelyben George Michael igyekszik rácáfolni azokra a hírekre, melyek napok óta keringenek a bulvársajtóban. Ezek arról szóltak, hogy az énekes élete teljesen félrecsúszott, rabja lett a fűnek, és ez a függés lassan az életét is veszélyezteti.

Ezzel szemben a nézők egy elégedett és boldog George Michaelt láthatnak majd, aki igyekszik a pletykák ellenkezőjét bizonyítani. A Wham! volt sztárja legutóbb a hét elején került a bulvársajtó célkeresztjébe, miután három autót is összetört Range Roverjével, és eliszkolt a helyszínről. Ezelőtt két hónappal pedig letartóztatták, miután lakossági bejelentés érkezett arról, hogy az énekest az autójában látták a kormánykerékre borulva. Az énekesnél a kiérkező rendőrök C kategóriás drogokat találtak (ez a drogok legenyhébb kategóriája, ide tartoznak a kannabisz különböző származékai, illetve különböző nyugtatók, mint például a válium).

"Van a saját életem, és van az, amiről a sajtó hiszi, hogy az életem" - mondta az énekes a csütörtökön felvett interjúban, amelyben kitért a legutóbbi autóbalesetére is. "Nem igaz, hogy elhajtottam és senkinek sem szóltam volna" - mondta erről Michael, aki szerint rosszul vezetett, és a meredek lejtő sem segítette a helyzetét.

Az énekes továbbá Elton Johnt okolta azért a képért, ami mára a köztudatban kialakult róla, ugyanis másfél évvel ezelőtt Elton utalt rá egy interjúban, hogy gondok vannak vele. "Az igazság ezzel szemben az, hogy utoljára akkor éreztem ilyen jól magam, amikor még sokkal fiatalabb voltam" - bizonygatta George Michael, aki megerősítette, hogy összeházasodik partnerével, Kenny Goss galéria-tulajdonossal, és 18 év után újra koncertkörútra indul, amely szeptemberben kezdődik Spanyolországban, és decemberben ér majd véget Londonban.