Eminem újra megnősült

Vágólapra másolva!
A rapper szombat délután Detroitban szűk körű ünnepség keretében vette újra feleségül középiskolás szerelmét, Kimet.
Vágólapra másolva!

Az esküvőről már régóta lehetett pletykákat hallani, míg végül Eminem kiadójának szóvivője hivatalosan is bejelentette: szombat délután Marshall és Kim Mathers másodszor is kimondták a boldogító igent, mintegy nyolcvan vendég jelenlétében.

A vendégek szerint a ceremónia "meglepően kedélyes" és intim hangulatú volt, és mind a rapper, mind pedig menyasszonya hagyományos ruhát viselt - igaz, Eminem az esküvő helyszínére még egy piros baseballsapkában érkezett.

A pár egy Eminem-szám, a Mockingbird dallamára vonult be a terembe, melyet a dal társszerzője, Luis Resto játszott zongorán. Ami a násznépet illeti, a rappert korábban be is perelő édesanyja nem jelent meg a szertartáson, sem pedig Eminem anyai nagyanyja. Ott volt viszont 50 Cent, Obie Trice és a D12 kollektíva számos tagja, akik közül Proof személyében az egyik esküvői tanú is kikerült.

Marshall Mathers még a középiskolában jött össze Kimmel, akivel 1999-ben házasodtak össze - ekkor már volt egy négyéves lányuk, Hailie Jade. A házasság ideje pont egybeesett Eminem híressé válásával, ami nem volt jó hatással a kapcsolatra, hiszen a házasság rövid idő alatt végzetesen megromlott, majd 2001-ben elváltak, elkeseredett vitákat folytatva kislányuk jövőjéről is. Végül a rapper beleegyezett, hogy a gyermek édesanyjához kerüljön, akinek azonban kokainfüggősége miatt meggyűlt a baja a hatóságokkal is, akik azzal fenyegették, hogy elveszik tőle Hailie Jade-et.

Eminemnek sem jött be jobban a különélés, őt altatófüggősége miatt kezelték hosszabb ideig. Még az is lehet, hogy ha a várakozásoknak megfelelően tényleg felhagy a rapkarrierjével és tényleg nagyobb súlyt fektet majd a férj- és apaszerepre, akkor az újraegyesülő család akár még működőképes is lehet.