Eminem újra együtt a volt feleségével

Vágólapra másolva!
A rapper egy keddi rádióinterjúban beszélt arról, hogy újra együtt van volt feleségével, és talán még a házassággal is megpróbálkoznak ismét. Eminem alig kétéves házasság után 2001-ben vált el Kimberlytől.
Vágólapra másolva!

"Kibékültünk, és talán újra össze is házasodunk" - mondta Eminem (eredeti nevén Marshall Mathers) a WQKI-FM nevű detroiti rádió reggeli műsorában, ahol egyébként volt nejére folyton "a feleségem, Kim"-ként utalt. Mint ismeretes, a rapper és Kimberly 1999-ben kötött házassága igen csúnya körülmények között ért véget, elsősorban a lányuk elhelyezése okozott komoly vitákat.

Eminem kiadója, az Interscope Records szerint ez volt az egyetlen interjú, amit a rapper adni tervezett mostanában, elsősorban abból az alkalomból, hogy a pályafutása legnagyobb sikereit tartalmazó Curtain Call című válogatásalbum megjelent a héten.

Szóba került az interjúban még Eminem altatófüggősége is, amivel nyáron kezelték, és ami miatt az európai turnéját is lemondta: "Amikor gyógykezelésre mentem, akkor azzal a szándékkal vonultam be a klinikára, hogy megszabaduljak a függőségemtől, mielőtt teljesen kicsúszik a kezemből az egész."

"Jelenleg az életem azon pontján vagyok, hogy nem tudom, merre is halad majd tovább a karrierem" - érintett egy másik problémát is a detroiti rapper. "Ezért is neveztük el a lemezt így (a Curtain Call az előadás utáni meghajlásra vonatkozik), hiszen lehet, hogy ez az utolsó dobásom. Nem tudhatjuk."