Vágólapra másolva!
Menedzserei cáfolják azokat a sajtóértesüléseket, melyek szerint Kylie Minogue férjhez menne barátjához, a francia Olivier Martinezhez.
Vágólapra másolva!

Tegnap a Daily Mail Martinez egy rokonára hivatkozva írta meg, hogy a férfi rögtön azután kérte meg Kylie kezét, hogy az énekesnő felébredt az altatásból. Később azonban Kylie Minogue menedzsmentje közleményben cáfolta, hogy az énekesnő igent mondott volna.

"A hír nem igaz" - mondta egy szóvivő. "Őszintén szólva a brit sajtó már régóta folyton a házasságról találgat, szóval semmi új nincs ebben."

Kylie terveivel kapcsolatos hír az is, hogy az ausztrál New Idea magazin idézi Martinezt, aki szerint az énekesnő betegsége előtt már azt tervezték, hogy a közeljövőben gyerekük lesz.

"Éppen a Showgirl turné befejezése után kezdtünk volna foglalkozni ezzel. Most el kell halasztanunk - bízunk benne és imádkozunk, hogy ne örökre" - mondta Olivier Martinez, akinek a testvére, Vincent szerint nem is a rák az igazi csapás a pár számára, hanem az, hogy a betegség miatt most nem lehet gyerekük.

A Kylie Minogue-ot operáló sebész, Jenny Senior egyébként biztos abban, hogy még idejében vették észre a daganatot és az énekesnő teljesen fel fog gyógyulni.